Bodrum Gündem

BÜYÜK ZAFER’İN 93. YILDÖNÜMÜNDE GERGİNLİK YAŞANDI…

BÜYÜK ZAFER’İN 93. YILDÖNÜMÜNDE GERGİNLİK YAŞANDI…
31.08.2015
0
A+
A-
Untitled-130 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Bodrum Belediye Meydanı’nda düzenlenen törende, Cumhurbaşkanı’nın 30 Ağustos mesajının okunmasını istemeyen bir grup ile Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.
Bodrum Gündem Haber
30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Bodrum Belediye Meydanı’nda resmi tören düzenlendi. Törene, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu , Bodrum Garnizon Komutanı Albay Göksel Oral ile Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şubesi Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan törende, saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.  Törende konuşmacının programı okuduğu sırada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos mesajının okunacağını belirtmesi üzerine, törende bulunan bazı kişiler tarafından tepki göserildi. Bodrum Kaymakamlığı çelenginin konulmasından sonra arka sıralardan gelen tepki seslerine Kaymakam Gödekmerdan, “Burasi siyaset yeri değil beyler, burası tören yeri” diyerek susturdu.
Yaşanan kısa süreli tartışmanın ardından tepki gösteren grup alandan ayrıldı. Daha sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Yüzbaşı Murat Açıkbaş, şunları söyledi order misoprostol online doxycycline online “Yüce Atatürk’ün Samsuna çıkışıyla ilk adımı atılan Türk Ulusunun kurtuluş destanının son aşaması olan 30 Ağustos Zaferi asil Türk Ulusuyla kahraman Türk Ordusunun ebedi baş komutan M.Kemal Atatürk’ün önderliğinde ulusal birlik ve beraberlik ruhu içerisinde birbirine kenetlenerek sürdürdüğü topyekün bir varoluş mücadelesinin sonucudur.Bu zafer her safhasıyla düşünülmüş hazırlanmış ve yönetilmiş Türk Ordusunun,Türk Subay ve Komuta Heyetinin yüksek gücü ve kahramanlığının bir eserinin ölümsüz bir anıtıdır.” generic Lithium

Törenin ardından Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ile birlikte Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu, Garnizon Komutanı Albay Göksel Oral ve Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Bodrum Kaymakamlık Makamı’na geçerek tebrikleri kabul etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.