Bodrum Gündem

İLHAN BERK İÇİN ANMA SERGİSİ OASİS’TE AÇILDI…

İLHAN BERK İÇİN ANMA SERGİSİ OASİS’TE AÇILDI…
31.08.2015
0
A+
A-

Diflucan cheap

ilhan-berk-anma-sergisi-oasiste-açıldı2011 yılından bu yana her yıl sanatçının oğlu Mimar Ahmet Berk ile organize edilen ”İlhan Berk Anma Sergisi”, Bodrum Nurol Sanat Galerisi’nde sevenlerinin katılımı ile açıldı.
Lamisil at low prices Bodrum Gündem Haber buy Proscar
Sergi açılış kokteyline ünlü şair, ressam İlhan Berk’in oğlu Ahmet Berk, OASİS Nurol Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Mazhar Vardar’ın yanısıra, sanatçılar, Bodrumlu dostları ve sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.
Sergide, sanatçının sadece resimlerine değil, el yazısı şiirlerine, bazı özel eşyalarına da yer veriliyor. Sergide İlhan Berk’in, yazıyı çizgiyle süsleyen bir şair ya da çizgiyi yazıyla destekleyen bir ressam olmadığı, dahası onun yazıyla çizgiyi hiç ayırmadığını görülüyor.
Önceki akşam yapılan kokteyl ile açılan sergi 31 Ağustos 2015 tarihine kadar, hergün 12:00 ­- 20:00 saatleri arasında gezilebilecek.
Türk Şiirinde “İkinci Yeni” akımının Usta Şairinin aramızdan ayrılışının 7. yılı. İlhan Berk, araştırmacı kişiliği, özgün duyarlılıkları ve buluşlarıyla 20. Yüzyıl Türk Şiiri’nin en önemli isimleri arasında yer almaktadır.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.