Bodrum Gündem

ONLAR ERDİ MURADINA…

31.08.2015
0
A+
A-

zeycan ve halil köse düğünü 12YALIÇİFTLİK MAHALLE MUHTARI HALİL KÖSE İLE MUHASEBECİ ZEYCAN YAMAN GELENEKSEL KÖY DÜĞÜNÜ İLE DÜNYA EVİNE GİRDİ…

Xenical 120 mg buy Albendazole online cheap cialis super active Bodrum Gündem Haber

Yalıçiftlik Mahalle Muhtarı Halil Köse ile Torba Zeytinada Otel’de Muhasebecilik yapan Zeycan Yaman Yalıçiftlik’te düzenlenen ve yoğun katılımın olduğu Bodrum’un geleneksel köy düğünü İle dünya evine girdi.

Yalıçiftlik Belediyesinin son döneminde MHP’den Meclis üyesi olan Halil Köse 30 Mart seçimlerinde Yalıçiftlik muhtarı seçildi. Zeycan Yaman ise Bodrum Gündem’in sahibesi gazeteci Çiçek Bozoğlu’nun kardeşi.

7 Ağustos’ta Bodrum’da nikahlarını yapan Zeycan ve Halil çifti, geçtiğimiz hafta sonu İstanbul’da kına gecesi yaptılar. Bu hafta sonu ise yoğun bir katılımın olduğu, Bodrum’un geleneksel köy düğünü gerçekleştirildi. Düğüne MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte MHP’li Meclis üyeleri Hülya Aşkın, Süleyman Mazı, Mustafa Paşalı, Şakir Açıkgöz, Mustafa Dağdelen, MHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı Melek Topçu, geçmiş dönem Bodrum MHP İlçe Başkanı ve MHP Muğla Milletvekili Adayı Asım Başaran, Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Kemal Orman, CHP Yönetim kurulu Üyesi Bekir Sami Turan, CHP’li Melis üyesi Ali Öztürk, CHP geçmiş dönem Başkanlarından Dr.Kerim Cangır, Bodrum Alevi Berktaşi Derneği Başkanı Cem Yalçın, Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz, Bodrum Sağlık Vakfı Genel Sekreteri Şafak Yaşar ve Kent Medya Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Oğuz Poyraz’ın da olduğu yaklaşık 2 bin misafir katıldı.

Geleneksel olarak düğüne gelen misafirlere önce yemek ikram edildi. Daha sonra gelin ve damat meşaleler arasından sahneye çıkarak Bryan Adams’ın şarkısı ile ilk danslarını yaptılar. Oldukça eğlenceli geçen düğünde önce erkek tarafı Bodrum yöresi oyunları ile sahnede yer alırken, Sivas’lı olan kız tarafı ise halay çektiler. Zeybek ve halayın aynı düğünde oynanabilmesi görsel bir şölenin yanında adeta bir Anadolu mozaiği oluşturarak Bodrum’dan tüm Türkiye’ye barış ve kardeşlik mesajı verilmiş oldu.

Zeycan ve Halil Köse çiftinin düğünleri gecenin geç saatlerine kadar sürdü. Gelin ve Damat’ın balayını Çanakkale Assos ve Ayvacık’ta geçirecekleri öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.