Bodrum Gündem

SURİYELİLERİN KAVGASI TURİSTLERİ TEDİRGİN ETTİ…

SURİYELİLERİN KAVGASI TURİSTLERİ TEDİRGİN ETTİ…
01.09.2015
0
A+
A-
suriyeli-göçmenlerin-kavgası-bitezBAŞTA SURİYE, AFGANİSTAN, PAKİSTAN OLMAK ÜZERE, ÇEŞİTLİ ÜLKELERDEN BODRUM’A GELEN MÜLTECİLERİN ZAMAN ZAMAN SERGİLEDİĞİ TAŞKINLIKLAR, YEREL HALKIN ve TURİSTLERİN TEDİRGİNLİK YAŞAMASINA NEDEN OLUYOR…

Bodrum’un bazı bölgelerinde adeta kamp kuran başta Suriye, Afganistan Olmak Üzere, Çeşitli Ülkelerden Bodrum’a Gelen Mülteciler, zaman zaman sergiledikleri taşkınlıklarıyla çevrede tedirginlik yaratıyor. Bitez sahilinde, kapalı olan bir turizm işletmesinin eklentilerinde barınan Suriyeli göçmen grubu, bölgeyi neredeyse kamp alanına çevirdi. Plaja çok yakın bir noktada barınan, çocuklarıyla denize girip çıkan göçmenlerin arasında çıkan kavga ise çevrede bulunan insanları korkuttu.

İki Suriyeli genç arasında başlayan tartışma, bir süre sonra kavgaya dönüştü. Kalabalık bir gurubun ayırmaya çalıştığı kişilerden birisi önce yumrukla, daha sonra da eline geçirdiği bir sopayla diğerine saldırdı. O sırada yaşananları tedirgin bakışlarla izleyen yerli ve yabancı turistler ise hemen bölgeden uzaklaşmak zorunda kaldı.
Kavga eden kişilerden birinin, diğer Suriyeliler tarafından bölgeden uzaklaştırılmasıyla gerginlik sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.