Bodrum Gündem

BODRUM ve GÜMBET EĞLENCEYE ARA VERDİ…

08.09.2015
0
A+
A-
Valtrex online
gümbet esnafı-bir-günlük-yas-ilan-etti-kepenk-kapattı-sb purchase Furosemide Hakkari’nin Yüksekova İlçesine bağlı Dağlıca Mevkiinde askerlerimize yönelik hain saldırı sonrası ülke genelinde olduğu gibi Bodrum’da çeşitli eylemler düzenlendi.
Bodrum Gündem Haber buy Disulfiram online
Dağlıca’daki hain saldırı nedeniyle Bodrum merkezinde olduğu gibi Gümbet Mahallesinde bulunan eğlence mekanlarının sahiplerinden de tepki geldi. İş yerlerine Türk bayrakları ve pankartlar asan esnaf, şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunarak işyerlerini açmayacaklarını ifade etti.
gümbet esnafı-bir-günlük-yas-ilan-etti-kepenk-kapattı (2)Gümbet Barlar Sokağındaki işletme sahipleri adına bir basın açıklaması yapan Zeynel Kılınç, Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan’ın duyarlılığına teşekkür ederek; “Terörü lanetlemek ve şehitlerimizin anısına işletmelerimizi kapatmış bulunmaktayız. Gönül ister ki sürekli kapalı kalalım ama biliyoruz ki terörün amacı kaos yaratmaktır. Buna meydan vermememiz gerektiğinin de bilincindeyiz. Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına ve Türk Milletine baş sağlığı diliyoruz” dedi.
Bir gün süre ile işletmelerini kapatan eğlence mekanları çalışanları bu acıların artık yaşanmamasını diledi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.