Bodrum Gündem

BODRUM ŞEHİTLERİMİZ İÇİN TEK YÜREK OLDU…

08.09.2015
0
A+
A-
bodrum dağlıca şehitleri için ayakta (2)Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde terör örgütü PKK mensuplarının düzenlediği hain saldırıda şehit olan askerlerimiz nedeniyle Bodrum Belediye Meydanında bir eylem düzenlendi. Hemen hemen bütün siyasi görüşe sahip Bodrumluların Dağlıca’da Şehit olan evlatlarımız için tek yürek oldu.
Tadalafil without prescription order paxil Bodrum Gündem Haber
Akşam saatlerinde Bodrum Belediye Meydanında toplanan genç yaşlı yüzlerce Bodrumlu teröre lanetledi. Ellerinde Türk bayraklarıyla, “Bodrum uyuma şehidine sahip çık”, “Askere uzanan eller kırılsın”, “Şehitler ölmez vatan bölünmez” sloganları atan yurttaşlara yoldan geçen araçlar kornalarını çalarak ile ve limanda bağlı tekneler de sirenlerini çalarak destek verdi. destek verdi.
bodrum dağlıca şehitleri için ayakta (1)Şehit evlatlarımız için meydanda toplanan Bodrumlular Belediye meydanına gelen şehiriçi yolcu minibüsleri ve motosikletler ile Garnizon Komutanlığı önüne kadar gelerek burada İstiklal Marşını okuyarak şehitler için saygı duruşunda bulundular.
Şehitler için tek yürek olan Bodrumlular minübüs ve motosikletler ile şehir merkezinde tur attıktan sonra tekrar Bodrum belediye Meydanına geldiler. Türk Bayrağı ve üzerinde “Şehitler ölmez vatan bölünmez” yazılı dev bir pankart açarak polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri altında Cumhuriyet Caddesine doğru yürüyerek bu anlamsız savaşın  bitmesi taleplerini dile getirdiler. Diğer taraftan Bodrum ve Gümbet başta olmak üzere yarımada genelinde faaliyet gösteren birçok eğlence mekanı, bir günlük yas ilan ederek kapılarını kapattı.

Order Retin-A

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.