Bodrum Gündem

DİŞ HEKİMİ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU!

DİŞ HEKİMİ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU!
14.09.2015
0
A+
A-
eyüp-tayfun-saraçlar-evinde-ölümüş-halde-bulunduKonacık Mahallesinde yaşayan ve kendisinden 3 gündür haber alınamayan Emekli Diş Hekimi Eyüp Tayfun Saraçlar evinde ölü olarak bulundu. İlk belirlemelere göre Saraçoğlu banyoda düşerek yaşamını yitirdiği yönünde.
methotrexate online purchase Baclofen 10 mg Bodrum Gündem Haber
Yaklaşık bir yıl önce Bodrum’a yerleştiği öğrenilen Türk ve İsviçre vatandaşı 65 yaşındaki Emekli Diş Hekimi Eyüp Tayfun Saraçlar’dan yakınlarının bir süredir haber alamaması üzerine, Konacık Peyami Sokak’taki evine geldiler. Evin dışından klimanın hala çalıştığı fark eden Saraçların yakınları durumu polise bildirdi.

cheap Proscar

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş ekipleri ile birlikte eve giren yakınları, emekli diş hekiminin cansız bedeni ile karşılaştı. İlk belirlemelere göre yaşlı adamın banyoda düşme sonucu hayatını kaybetmiş olabileceği yönünde. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından Saraçlar’ın cenazesi Bodrum Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.
Saraçoğl’nun cenazesi 14 Eylül Pazartesi günü öğle namazının ardından kılınacak olan cenaze namazından sonra Bitez mezarlığında toprağa verilecek…
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.