Bodrum Gündem

BODRUM’DA YARALAR SARILMAYA BAŞLADI…

29.09.2015
0
A+
A-
afet sonrasi calisma inceleme (5)Bodrum’da yaşanan sel felaketinin ardından, bayramda da çalışmalar sürüyor. Ana arterlerdeki çalışmaları tamamlayan ekipler, ara sokaklarda ve dolan dere yataklarında çalışmalara hız verdi.
Bodrum Gündem Haber
Belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışmaları inceleyen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, sahada çalışmaları koordine eden Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu ile birlikte incelemelerde bulundu.
İlk olarak Konacık Mahallesi’nde Anadolu Lisesinin alt kısmında ve ana caddede evleri ve işyerleri sel suları altında kalan vatandaşları ziyaret eden Başkan Mehmet Kocadon, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Evleri ve işyerleri sular altında kalan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kocadon, hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü, Bodrum Belediyesi ekiplerinin de mağduriyetlerin giderilmesi için çalışmalar yaptıklarını belirtti.
afet sonrasi calisma inceleme (17) levonorgestrel price ESNAFIN HUKUKSAL DESTEK TALEPLERİ KARŞILANACAK…
Konacık’taki incelemelerinin ardından OASİS Alışveriş Merkezinin zemin katındaki işyerleri hasar gören esnafı da ziyaret eden Başkan Kocadon, esnafı sigorta ve hasar tespiti konusunda uyardı. Esnafın hukuksal destek talebinin karşılanması için gerekli çalışmaların yapılması talimatını veren Başkan, daha sonra Yokuşbaşı Mahallesi’ne geçti. Burada evleri ve işyerleri tamamen sular altında kalan vatandaşlarla biraraya gelen Başkan Kocadon, yaşanan afet sonrası gerçekleşen çalışmaları inceledi.
buy Cytotec treatment of erectile dysfunction afet sonrasi calisma inceleme (18)YARALARI EN KISA ZAMANDA SARACAĞIZ…
Kocadon, Bodrum’un büyük bir afetle karşı karşıya kaldığını ifade ederek, şunları söyledi: “Bildiğiniz üzere Kurban Bayramı arifesinde Salı günü başlayan şiddetli yağmur, Bodrum’da müthiş bir afete neden oldu. Bu afetin ardından bugüne kadar Bodrum Belediyesi ekipleri müthiş bir performans gösterdiler. Yaşanan afette çok şükür bir can kaybı yaşanmadı. Bunun yanında Kurban Bayramının gelmesiyle beraber, normal hayat Bodrum’da devam ediyor, Anadolu’dan gelen misafirlerimiz tatillerini sürdürüyorlar. Ben de bugün ekiplerim ile beraber çalışmaları yerinde takip ettim. Ayrıca yaşanan afette zarar gören ailelerimiz ile esnafımıza geçmiş olsun ziyaretinde bulundum. İşyeri ve ev sahiplerimiz su baskınları sonucunda çok mağdurlar. Bodrum Belediyesi olarak elimizden ne geliyorsa yapacağız, bu yaraları saracağız ve üzerimize düşen her görevi seve seve yerine getireceğiz”
afet sonrasi calisma inceleme (9)OASİS ALT KATINDAKİ ESNAFIN CİDDİ ZARARI VAR…
Yaraların birliktelikle hızla sarılacağını belirten Başkan Kocadon, Bodrum tarihinde böyle bir olay yaşanmadığını ve böyle bir yağmurun görülmediğini anlatarak, şunları kaydetti: “12 saat boyunca yağan şiddetli yağmur sonucu maalesef bu felaketi yaşadık. Bu acı olay sonrası hoşgörümüzü yüksek tutarak, birlik ve beraberlik içerisinde bu yaraları saracağız. Bodrum normal hayatına döndü ama evlerimizde, iş yerlerimizde ve özellikle alışveriş merkezinin alt katında bulunan esnafımızda ciddi zararlar bulunmakta. Yaşadığımız bu büyük afette devlet büyüklerimizin yüzlerini Bodrum’a çevirerek çok büyük zarar gören esnafımıza, ev sahiplerine; sigorta, vergi ve maddi anlamda yardımcı olmalarını talep ediyoruz. Bunun dışında Bodrum kendi yaralarını saracaktır”
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.