Bodrum Gündem

POLİS MEMURUNUN EN ZOR ANI…

04.10.2015
0
A+
A-
polisin-zor-anları-1Bodrum’da, motosikletle otomobilin çarpıştığı trafik kazasında, 1 kişi hayatını kaybetti. Olay Yeri İnceleme bölümünde görevli olan Polis memuru, olay yerine geldiğinde şok yaşadı!
Bodrum Gündem Haber heap Combivent
Bodrum’a bağlı Bitez Mahallesi Dilekyolu mevkinde, Faik Burçak Fındıklı’nın kullandığı 48 BJ 283 plakalı motosiklet, karşı yönden gelen Şeyda Göktulga idaresindeki otomobille çarpıştı. Kazada sürücüsü Fındıklı, motosikleti devirerek yolda sürüklendi. Başını yola ve kaldırım taşına çarpan sürücü ağır yaralandı.
polisin-zor-anları-2Haber verilmesi üzerine bölgeye gelen 112 sağlık ekipleri, motosiklet sürücüsünü yaptıkları müdahalelere rağmen hayata döndüremedi. Kazanın şokunu bir süre üzerinden atamayan otomobil sürücüsünü ise arkadaşları güçlükle sakinleştirdi.
Polis ekipleri, bölgeyi güvenlik şeridiyle kontrol altına alarak, durumu nöbetçi savcıya bildirdi. Savcının bölgeye gelmesinin ardından Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Olay Yeri İnceleme Bürosunda görevli ekipler de kazayı incelemeye başladı.
Ekipte görevli polis memurlarından Salih Bahar, olay yerinde fotoğraflama işine başladı. Hayatını kaybeden kişinin arkadaşı olduğunu kolundaki dövmeden fark eden Bahar, büyük üzüntü yaşadı. Bir süre şok yaşayan ve fotoğraf çekmeye dermanı kalmayan Bahar’ın makinesini ekip arkadaşı aldı. Ekip amiri tarafından sakinleştirilmeye çalışılan Bahar, uzun süre gözyaşlarına hakim olamadı.
_ABL1381 purchase Indocin online Fındıklı’nın cenazesi savcı ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Bodrum Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.
Öte yandan Fındıklı’nın uzun süredir Bodrum’daki ünlü bir gece kulübünde çalıştığı ancak buradan bir süre önce ayrıldığı öğrenildi. Otomobil sürücüsü ise ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.
Polis kazayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

order misoprostol online

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.