Bodrum Gündem

BEKLENEN OLMADI, 3 PUAN İSTANBUL’DA KALDI…

BEKLENEN OLMADI, 3 PUAN İSTANBUL’DA KALDI…
05.10.2015
0
A+
A-
Zithromax online muratpaabelediyespor11bodrumspor (6)Spor Toto 3.Lig 2.Grupta mücadelesini sürdüren temsilcimiz hedefini tutturamadı, İstanbul deplasmandan eli boş döndü.
generic Propranolol cheap Aciclovir Bodrum Gündem Haber
İstanbul temsilcisi Sultanbeyli Belediyespor’a konuk olan Bodrumspor, sezonun 7. haftasında da hanesine puan yazdıramadı. Emre Türkmen, Muammer Uçar ve İbrahim Utku Erdoğan hakem üçlüsünün yönettiği müsabaka Sultanbeyli Gölet Futbol Sahasında oynandı.
Bodrumspor; Taner, Erkan, Agah Oktay, Onur, Mümin, Cengiz, Tolga, Mehmet, Erkan Karayer, Coşkun, Emrah ilk onbiri ile sahaya çıkarken rakibi, Sultanbeyli Belediyespor ise Hasan, Bülent, Caner, Dursun, Barış, Sadat, Gökhan, İbrahim, Hüseyin, Tayfun, Mehmet onbiri ile sahada yerini aldı.
Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçse de ilk devre golsüz beraberlikle sonuçlandı. İkinci yarıda, rakip takımdan oyuna sonradan dahil olan Emircan, 69. dakikada attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca 3 puanın sahibi tek golle ev sahibi takım oldu.
Bodrumspor aldığı bu sonuçla grubunda 7 puanla, 11. sırada yer buldu. Grubun lideri Etimesgut Belediye Spor’un ise 21 puanı bulunuyor. Lig takvimine göre, Bodrumspor bir sonraki maçını kendi evinde yapacak. Bodrumspor, 7 Ekim günü saat 15.30’da grupta 3. sırada bulunan güçlü rakibi Orhangazispor’u konuk edecek.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.