Bodrum Gündem

MUSTAFA PAŞALI “BODRUM’UN DEVLET DESTEĞİ ALMASI İÇİN BİR MİLLETVEKİLİNE İHTİYACI VAR”…

07.10.2015
0
A+
A-

mehmet-tosun-bodrum-mhp-ilçe-başkanı-11-eylül-2015-röp-(15)Bodrum Belediyesi Meclisinin Ekim ayı olağan  toplantısı 8 normal ve  iki önerge maddesi ile toplandı.
Bodrum Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşen toplantıya MHP Belediye Meclis üyesi Mustafa Paşalı’nın yaşana sel felaketi nedeniyle “Hepimiz suçluyuz” ifadeleri damga vurdu.

buy Clonidine Online Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Belediyesi Meclisinin Ekim ayı olağan  toplantısında görüşülen toplam 10 maddenin altısı oy birliği, dördü ise oy çokluğu ile karara bağlandı.

Bodrum Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşen toplantıya AKP 5. sıra milletvekili adayı Gümüşlük Belediyesi Başkanı Mehmet Tire , CHP Bodrum ilçe örgütü başkanı Recai Seymen,  MHP Bodrum ilçe teşkilatı başkanı Mehmet Tosun, Gümüşlük eski dönem belediye başkanı Mehmet Ülküm’ün yanı sıra vatandaşlar katıldı.

Mustafa Paşalı “120 Milyon Borcu Olan Bodrum’a Devlet Desteği Şart… Plavix buy online

Ek önerge ile onuncu madde olarak gündeme alınan; yeni mevzuattan dolayı “ istihdam edilen personelin yeterli nitelik veya sayıda olmaması halinde personel çalıştırılmasına dayalı yardımcı işlere ilişkin hizmetler için ihaleye çıkılabilir” konulu gündem maddesinin görüşülmesi esnasında söz alan MHP’li meclis üyesi Mustafa Paşalı, “Başından beri mevcut personelin belediye üzerinde safra olduğunu söylüyorum” dediği konuşmasını arife günü yaşanan sel felaketine getirerek 120 milyon borcu olan Bodrum’un devlet desteği almadan durumunu düzeltmesinin mümkün olmadığını dile getirdi. Paşalı “Sel felaketini yaşayan insanlarız. Asla suçlu aramıyoruz. Hepimiz suçluyuz. Derelere inşaat yaptığımız için suçluyuz. Önümüz kış. Allah, inşallah bir daha 236 gram yağış vermez. Bizim Bodrumumuzun bir milletvekiline ihtiyacı var. Asla siyaseten konuşmuyorum, siyaseten düşünüyorsanız bu konuşmayı dikkate almayın. Muğla’da 12 ilçeden toplanan çöp kadar Bodrum’da çöp toplanıyor. Hoca ‘da geldi geçen gün OASİS’in oraya. O da söylüyor, bütün pislikler yerinde duruyor. Bazı şeylere artık bizim dikkat etmemiz gerekiyor. 120 milyon borcu olan bir belediye ne yapabilir ki? “ diyerek sözlerini tamamladı.
Konacık Kapalı Pazar Yerinde Köylüler Sürekli Satış Yapsın…

Bodrum Belediyesi Ekim ayı olağan meclisinde gündemin ikinci maddesi olan Konacık’ta Mehmet Tosun döneminde Kapalı Pazar yeri olarak yapılan alanın bir kısmının kültürel tesis alanı olarak kullanılmasına yönelik teklifin görüşülmesi sırasında belediye başkanı Mehmet Kocadon salonda bulunan MHP Bodrum İlçe Teşkilatı başkanı Konacık Belediyesi eski dönem başkanı Mehmet Tosun’a dönerek “Mehmet başkanım eline sağlık, gerçekten çok güzel bir yer yapmışsın. Pazar yeri gibi kullanmanın dışında alanın bir kısmının kültürel tesis alanı olarak kullanılması talep edilmektedir” dedi. Mehmet Tosun ise Kocadon’a cevaben “Biz orayı fuar alanı, kapalı otopark ve pazar yeri olarak düşündük ve öyle kalmasını arzu ediyoruz.” derken MHP’li belediye meclis üyesi Mustafa Paşalı, CHP’li meclis üyesi Ali Öztürk’ün Karaova’da yaptığı çalışmaya destek olması amacıyla “Ali kardeşimizin güzel bir projesi var. Biz oradaki alanda köylülerin sürekli satış yapmasını isteriz. “ dedi Bu madde MHP’li meclis üyelerinin ret oyuna karşın CHP’li üyelerin kabul etmesi nedeniyle oluru oy çokluğu ile karar bağlandı.

Accutane cost 1/25 Binlik Planların Askıya Çıkması İle İlgili Prosedür Henüz Bitmedi…

Bu arada gündem dışı söz alarak konuşan MHP’li Meclis üyesi Mahmut Özbelen, büyükşehrin askıya çıktığını dile getirdiği Muğla 1/25 binlik projelerle ilgili olarak halkın kendilerine şikayette bulunduklarını ve söz konusu planların nerelerde askıya çıktığına dair sorduğu soruya cevaben; 1/25 binlik planların Muğla Büyükşehir meclisinin onayından geçtiği fakat devam eden prosedürler nedeni ile henüz Bodrum’a ulaşmadığı ve belediyeye gelir gelmez tüm yarımadadaki belediye binalarında askıya çıkarılacağı bilgilendirilmesi yapıldı.

Ek önerge ile gündeme alınan Ortakent sahilde bulunan belediyeye ait kafeteryanın kira sözleşmesinin sona ermesinden dolayı 9 yıllığına Gıda A.Ş.’ye devri ile ilgili MHP’li meclis üyeleri Süleyman Mazı ve Mustafa Paşalı ile Belediye Başkanı Kocadon arasında karşılıklı konuşmalar yaşandı.

Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un 188 metrekare alana sahip kafeteryanın Temmuz ayı itibarı ile sözleşme süresinin sona erdiği, kafeteryayı İşletenlerin ricası üzerine bayramdan sonra tahliye etme taleplerinin kendilerince de uygun bulunduğu ve kendi rızaları ile kafeteryayı teslim ettikleri yönündeki açıklamalarına, MHP’li Meclis üyesi Paşalı “Hiç biri çıkmadı da bir bununu mu çıkartıyorsunuz?” sorusunun yanı sıra yine MHP’li meclis üyesi Süleyman Mazı’nın “Belediyede kira süresi dolmuş olan gayrı menkuller belediyeye geri iade edilmişler midir yoksa özel bir durum mu var” sorularına Mehmet Kocadon “Kiracının kendisi tarafından tahliye edilmiştir. Tutanağı da kendileri getirdiler” şeklinde cevap veri. Gündem maddesi MHP’li meclis üyelerinin ret oyuna karşın CHP’li üyelerin oy çokluğu ile karar bağlandı.

Bodrum Belediyesi Meclisinin Ekim ayı olağan  toplantısındaki on gündem maddesinde komisyona havale edilen maddeler için 19 Ekim’de toplanmasına karar verildi.

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.