Bodrum Gündem

BESİAD GELENEKSEL PERŞEMBE TOPLANTILARI BAŞLADI…

08.10.2015
0
A+
A-

besiad-8-ekim-perşembe-toplantısı-(32)BESİAD YAZ SEZONUNDA ARA VERDİĞİ GELENEKSEL PERŞEMBE TOPLANTILARINA YENİDEN BAŞLADI… how to buy Plavix Order Lamisil online

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem Haber

Bodrum Esnaf ve Sanayici İş Adamları Derneği (BESİAD)tarafından yaz sezonunda ara verilen geleneksel Perşembe toplantılarına yeniden başlandı. OASİS’te bulunan Chinese İnn Restaurant’ta gerçekleştirilen toplantıda BESİAD üyelerine özel indirim anlaşması yapılan firmaların yetkilileri ile anlaşmalar yenilenirken, firma yetkilileri de kısa sunumlar yaptı. Eylül ayında meydana gelen sel felaketinde yüzlerce ev ve işyerinin zarar gördüğünü söyleyen BESİAD Başkanı Uğur İlhami Özden, sigorta konusunda büyük sıkıntılar yaşandığını tespit ettiklerini kaydetti. Özden önümüzdeki günlerde sigorta konusunda bir uzmanı konuk ederek, Bodrum halkını ve üyelerini bilgilendirmek amacı ile bir eğitim programı planladıklarını da sözlerine ekledi.

AKARYAKIT, YEMEK ve KARGO İÇİN İNDİRİM ANLAŞMALARI YENİLENDİ…

BESİAD Yönetim Kurulu üyeleri ve yaklaşık 40 BESİAD üyesinin katıldığı Perşembe toplantısı ile ilgili bilgi veren BESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Uğur İlhami Özden yavaş başlayan fakat sonradan biraz olsun toparlanan sezonun sonuna gelindiğini ifade ederek şöyle konuştu; “Kötü başlayan ama sonra yoğunlaşan bir yaz sezonunun ardından, kurban bayramı ile sezonu bitirmiş olduk. Kış gelince insanlar biraz daha kabuğuna çekiliyor. Gerçi sezon tam olarak bitmedi ama biz Perşembe toplantılarına bu gün itibarı ile başlıyoruz. Bu Perşembe toplantısında daha önce yaptığımız anlaşmaları, akaryakıt, yemek ve kargo anlaşmalarını revize ederek üyelerimiz ile tekrar paylaşıyoruz. Çok iyi kullanan üyelerimizde var, kullanmayan üyelerimiz de var. Yaz döneminde biz yönetim olarak durmadık. Yaptığımız ikili görüşmeler ve yine dernek adına yaptığımız çalışmalar var. Yaz döneminde ülkemizde gerçekleşen seçim ile ilgili değerlendirmelerde bulunacağız. Suriyeli göçmenler gibi yine yaz dönemi çalışmalarımızın bir özetini üyelerimiz ile paylaşacağız.”

Hollanda-Türkiye Ticaret Odası Başkanı Ethem Emre’nin Bodrum’da olduğunun bilgisini veren Başkan Özden, kendisi ile karşılıklı iyi niyet anlaşması imzalandığını kaydetti. Hollanda-Türkiye Ticaret Odası’nın imzalanan bu anlaşma ile BESİAD üyelerinin Hollanda’da yapacağı işlerde partner dernek olarak hizmet vereceğini de sözlerine ekledi.

generic Retin-A BODRUM HALKINA ve BESİAD ÜYELERİNE SİGORTA EĞİTİMİ PLANLANIYOR…

Eylül ayında meydana gelen sel felaketinde birçok işletmenin ve yüzlerce evin zarar gördüğünü söyleyen BESİAD Başkanı Uğur İlhami Özden sigorta konusunda büyük sıkıntılar yaşandığını tespit ettiklerini kaydetti. Özden bu konuda şöyle konuştu; “Sel yaşadık. Aslında bunu her sene yaşıyoruz. Bu seferki sel diğerlerinden daha etkili ve daha geniş alanda olduğu için daha fazla ses getirdi. Tek tesellimiz bir can kaybının olmaması. Zaten ikinci günü bir sigorta komisyonu kurup, ilgili olan arkadaşımızın telefonunu üyelerimiz ile paylaştık. Şimdi o komisyona iki arkadaş daha ekleyerek bir komisyon kurduk. Sigortaların yanlış sigorta yapıldığını, yanlış bilgi verildiğini şimdi gördük. Bu konuda uzman bir konuğumuzu ilerleyen günlerde buraya davet edip, ya bir Perşembe toplantısında, yada OASİS’te geniş katılımlı panel gibi bir organizasyon düzenleyerek insanları bu konuda bilgilendirmek istiyoruz. Bir çoğumuz sigorta yaptırıyoruz ve para ödüyoruz. Ama şimdi bir bakıyoruz eksiklerimiz ve yanlışlarımız var. Kimse ya para alamıyor, yada istediği parayı alamıyor. Bizden kaynaklanan hatlar da var, sigortacılardan kaynaklanan hatalarda var. İşte bunu masaya yatırıp bir araştırma grubu kurduk. Uzman birini davet ederek Bodrum halkını ve iş insanlarını bilgilendireceğiz.”

BESİAD tarafından geleneksel olarak her Perşembe düzenlenen yemekli toplantıda üyeler önümüzdeki kış dönemi ve seçimler ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.