Bodrum Gündem

BODRUMSPOR 2-1 GALİP

08.10.2015
0
A+
A-

buy Disulfiram online Buy Prozac no prescription BODRUMSPOR OSMANGAZİ MAÇIS Aciclovir online por Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, 8. hafta maçında sahasında Orhangazispor’u 2-1 mağlup etti.
Bodrum Gündem Haber
Karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren saha avantajını da iyi kullanan Bodrumspor maç boyunca genel olarak üstün oynadı. Karşılaşmanın her iki devresinde de yaptığı ataklar sonucu rakip kalede etkili olan Bodrumspor ilk golü 28. ci dakikada Celal Dumanlı’nın ayağından buldu. İlk yarının sonlarına doğru Osmangazispor’un kazandığı penaltıda topun başına geçen Can, takımına beraberliği kazandırırken, karşılaşmanın ilk yarı sonucunu da belirlemiş oldu.

İkinci yarıda Bodrumspor saha hakimiyetini iyice arttırarak her iki kanattan da çok sayıda atak geliştirdi. Birçok pozisyonu değerlendiremeyen Bodrumsporlu Mümin sol kanattan arka arkaya attığı çalımlar ile ceza sahası içinde 6 pas çizgisi üzerinde düşürülünce Bodrumspor da bir penaltı kazandı. B.B. Bodrumspor’un 89’uncu dakikada kazandığı penaltıyı 80’inci dakikada oyuna giren Kemal güzel bir vuruş ile gole çevirdi ve karşılaşmanın da sonucunu belirlemiş oldu.

Bodrum İlçe Stadı’nda saat 15:30’da başlayan karşılaşmayı aralarında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Belediye Meclis üyeleri Mehmet Durmaz, Niyazi Atare, Abdülmecit Poyraz, Güneri Günaydın, AKP Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp ve AKP Muğla millet vekil adayı Nihat Öztürk’ün de aralarında bulunduğu yaklaşık 400 taraftar izledi.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.