Bodrum Gündem

BAŞARAN VE TOSUN’DAN SAĞDUYU ÇAĞRISI…

BAŞARAN VE TOSUN’DAN SAĞDUYU ÇAĞRISI…
12.10.2015
0
A+
A-
asım-başaran-mhp-muğla-milletvekili-adayı1 Kasım’da yapılacak Erken Genel Seçimler için çalışmalarına devam eden MHP Muğla 2. sıra milletvekili adayı Asım Başaran ve İlçe Başkanı Mehmet Tosun, önceki gün Ankara’da yaşanan terör saldırısına yönelik çok önemli değerlendirmeler yaparak, sağduyu çağrısında bulundular.
Bodrum gündem Haber
Mumcular ve Kızılağaç’ta kurulan pazar yerlerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili adayı Başaran ile Mehmet Tosun’a, esnaf ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Tek tek pazarcılar ile sohbet eden Başaran’a pazarcı esnafı yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı dert yandı. Artık Bodrum Yarımadası’nda yaşayan esnaf ve vatandaşlar olarak, Ankara’da en iyi şekilde temsil edilmek istediklerini belirten bir pazar esnafı şunları söyledi; order Indocin Order Disulfiram “Biz pazarcılar olarak zor şartlarda ekmek parası kazanıyoruz, ürünlerimiz para etmiyor. Bu da yetmezmiş gibi çifte standart uyguluyorlar. Bazı pazarcı kardeşlerimize küçük stantlar vererek adeta bezdirme cheap Ventolin politikası uyguluyorlar. Turgutreis, Gümüşlük ve Kızılağaç’ta pazar yerlerinde ne tuvalet var, ne de bir koruma. Kış geliyor, yağmurun altında mı ürün satacağız. Bize hep söz veriyorlar, ama hep lafta kalıyor. Sizleri Ankara’da görmek istiyoruz, yolunuz bahtınız açık olsun vekilim” dedi.
MAZOT 1 LİRA 75 KURUŞ OLACAK…
Gösterilen ilgi ve desteğe kayıtsız kalmayacaklarını belirten Başaran, MHP’nin seçim beyannamesindeki tarımsal projeleri hatırlatarak şunları söyledi; “Toprak arazi reformunu gerçekleştireceğiz. Tarımda rekabet gücünü ve çiftçilerimizin gelirini artırmak için mazot, gübre, yem, elektrik gibi tarımsal girdilerden vergi almayacağız. Böylece mazotu 1 lira 75 kuruştan vereceğiz. Hazine ile olan arazi uyuşmazlıklarını giderecek ve 2/B sorununu adil ve hakkaniyete uygun şekilde çözüme kavuşturacağız. Alacakların vasfı ne olursa olsun icra ve haciz uygulamaları sonucu hiç kimsenin gelirinin asgari ücretin altına düşmesine izin vermeyeceğiz. Vatandaşlarımızı, tüketici kredisi ve kredi kartlarından kaynaklı borç ve yüksek faiz sarmalının neden olduğu yoksulluk tuzağından kurtaracağız” dedi.
asım başaran muğla mhp -2-sıraadayı (48)BAŞARAN; “ADIM ADIM KAOS ORTAMINA SÜRÜKLENİYORUZ”
Pazar yerinde vatandaşlar ile sohbet eden Başaran, Ankara’da yaşanan ve 95 kişinin ölümüyle sonuçlanan terör saldırısını nefret ile kınadıklarını ifade ederek, Türkiye’nin adım adım kaos ortamına sürüklendiğini belirtti. Başaran; “Gözümüzün önünde, göz göre göre başladı bu süreç. Bugün hiç kimseyi suçlamak istemiyorum. Topyekun, ülke olarak milli bir ruhla birleşip, bu güzel ülkeyi Ortadoğu’nun ateş çemberine çevirmemek için ortak akılla hareket etmeliyiz. Hepimizi itidalli olmaya davet ediyorum. Bu topraklarda biz büyük badireler atlattık. Bunların da üstesinden gelecek potansiyele sahibiz. Herkesi, bu olayların üzerine büyük bir hassasiyetle gitmeye davet ediyorum” dedi.
mehmet-tosun-bodrum-mhp-ilçe-başkanı-11-eylül-2015-röp-(12)TOSUN: “İSTİHBARAT ZAFİYETİ OLDUĞU KANAATİNDEYİZ”

Ankara’da yaşanan ve 95 kişinin ölümüyle sonuçlanan terör saldırısının Bodrum’daki yankıları sürüyor. MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun, saldırı haberini MHP Muğla Milletvekili Asım Başaran’ın seçim gezileri sırasında aldı. Terör saldırılarını şiddet ve nefretle kınadığını belirten Tosun, “Son derece üzgünüz. Savaşa hayır demek ve barışa destek vermek için Ankara’da biraraya gelen, miting alanında tepkilerini koymak üzere buluşan insanlarımız, hain bir terör saldırısı neticesinde yaşamını yitirdi. Türkiye’nin bugün içinde bulunduğu durum içler acısı. Terör saldırıları artık ülkemizin başkentinde yaşanıyor. Eskiden bu tür olayları Arap baharının yaşandığı ülkelerden duyardık, bu tür haberleri o ülkelerin başkentlerinden izlerdik. Bugün Türkiye, bu tür saldırıları başkentinde yaşıyor. Aklımızı bir an önce başımıza almamız lazım. Ülkemizi yönetenlerin bu konuda ciddi tedbirler alması gerekiyor. İstihbarat zafiyeti yaşadığımız kanaatindeyiz. Bu saldırılar başkentimize kadar ulaşmış durumda. Teröristler, ülkemiz sınırlarından demek ki elini kolunu sallayarak geçebiliyor” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.