Bodrum Gündem

Kar Maskeli Hırsız Kameraya Yakalandı

Kar Maskeli Hırsız Kameraya Yakalandı
Bodrum’da, kar maskeli bir kişinin Kale Konuttaki bir markete girerek hırsızlık yapması, güvenlik kameralarınca kaydedildi.
Bodrum Gündem Haber
Bodrum’a bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde sabah saatlerinde iş yerine gelen market işletmecisi Onur Akın ve babası Ünal Akın, marketin camının açık olduğunu ve bazı bölümlerinin karıştırılmış olduğunu fark etmeleri üzerine, marketin güvenlik kameralarını inceledi.
Akın, görüntüleri inceleyince bir kişinin içeriye girdiğini fark etti. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, markette parmak izi çalışması yaparak güvenlik kameralarını incelemeye aldı. En az iki kişi olduğu öğrenilen hırsızların yakalanması için hemen çalışma başlatıldı.
Market sahibi Onur Akın, gazetecilere yaptığı açıklamada, olayın sabaha karşı 05.00 sularında yaşandığını söyledi. Hırsızların marketin demir parmaklıklarını keserek içeriye girdiğini anlatan Akın, “Marketi boşaltmış. 40-45 karton civarında sigara, kasadaki paralar, yazar kasa, bozuk paraları çalmış” dedi.
Yaklaşık 6 bin lira zararlarının olduğunu belirten Akın, “Olayın ardından polis ekipleri gelerek inceleme yaptı. Kimin yaptığını henüz bilmiyoruz. Polis güvenlik kameraları görüntüsünü izleyerek hırsızı bulmaya çalışıyor” diye konuştu.
Diğer taraftan hırsızlık anı marketin güvenlik kameralarınca da kaydedildi. Görüntülerde marketin küçük penceresinden giren kişinin ilk olarak dolu sigara kutularını pencereden dışarıya attığı görülüyor. Hırsız daha sonra bozuk paraları da çalarak, markette bir süre daha kalıp dışarıya çıkmaya çalışıyor. Dar pencereden geçemeyen hırsız, dışarıya çıkabilmek için ayaklarıyla bir süre uğraş veriyor.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.