Bodrum Gündem

MEMDUH ÜN BODRUM’DA DEFNEDİLDİ… (FOTO GALERİ)

20.10.2015
0
A+
A-
memduh ün bodrumda toprağa verildi (20)Yeşilçamın ünlü yönetmenlerinden Memduh Ün, Bodrum’da toprağa verildi.
Levitra online Bodrum Gündem Haber
Geçirdiği bir dizi rahatsızlık sonucu geçtiğimiz 16 Ekim’de 285 gün boyunca tedavi gördüğü Acıbadem Bodrum Hastanesi’nde yaşamını yitiren Memduh Ün, önceki gün İstanbul Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Prof. Sami Şekeroğlu Sinema Televizyon Merkezi Yeşilcam-1 Nolu salonunda düzenlenen törenin ardından, vasiyeti üzerine Bodrum’un Torba Mahallesi’nde toprağa verildi.
Bodrum Belediye Meydanı’ndaki Adliye Caminde düzenlenen törene, birlikte yaşadığı hayat arkadaşı sanatçı Fatma Girik başta olmak üzere, çocukları Sevda Ün, Uğur Ün, Muğla Valisi Amir Çiçek, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, sinema sanatçıları Fikret Hakan, Hikmet Karagöz, Merih Akalın, Ayşe Kökçü, Fedon, Gökhan Mete, Selda Özer, Tunç Oral ile çok sayıda vatandaş katıldı. 56-57 SENE, İÇİMDE FIRTINLAR KOPUYOR…
Törende gazetecilerin sorularını güçlükle yanıtlayan Fatma Girik, hayat arkadaşını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını söyledi. İçinde fırtınaların koptuğunu anlatan Girik, “Benim içimdeki fırtınaları kimse anlar mı? 56-57 senelik bir beraberliğin bir günde son bulması. Bu anlatılmaz birşey. Bunu nasıl anlatayım” diye konuştu.
Cenaze törenine katılan oyuncu Tunç Oral’da, Türkiye’nin çok büyük insanı kaybettiğini kaydetti. Oral, “Büyük bir sanatçı ve büyük bir insandı. Allah yaptıklarının mükafatını verecek. Fatma Girik te çok büyük bir eş. Allah böyle bir eşi herkese nasip etsin. Çok büyük fedakarlıklar yaptı. Ona da Allah sabır versin” ifadesini kullandı.
Cenaze törenine katılan ünlü oyuncu Fikret Hakan ise Memduh Ün ile olan bir anısını şu sözlerle anlattı: Naltrexone no prescription “Uzun yaşadı, güzel yaşadı, iyi işler yaptı. Allah rahmet eylesin ne diyelim, toprağı bol olsun. Yüzlerce anı var ama Memduh Ün deyince aklıma ilk önce futbol geliyor. Çünkü sette on dakika boşluğumuz olsa futbol oynardık hemen yani. Topu getirtirdi çift kale maç yapardık. Toprağı bol olsun, çok güzel insandı” cheap Promethasin
Fatma Girik’i acılı gününde yalnız bırakmayan oyuncu Gökhan Mete ise; “Bir defa çalışmak kısmet oldu oda Fatma Hanım, Tamer Yiğit, ben. Bir dizi çektik, öğretmen, bir okul hikayesiydi. Onun dışında çalışma fırsatımız olmadı. Ama gördüğüm birşey vardı ki ben çok şey öğrendim ondan. Çok disiplinli, kılı kırk yaran biriydi.”  dedi.
Memduh Ün’ün cenazesi Bodrum İlçe Müftüsünün kıldırdığı cenaze namazı sonrasında yaşamının büyük bir kısmını geçirdiği Torba Mahallesi’ndeki Torba Mezarlığında defnedildi.
Cenaze töreninde Fatma Girik’in güçlükle ayakta durduğu gözlendi. Fatma Girik, Memduh ün’ün çok sevdiği Beşiktaş takım bayrağını da mezarın yanındaki ağaca asılmasını istedi. Girik, daha sonra mezarlıkta vatandaşların taziye dileklerini kabul etti.
Memduh Ün’ün toprağa verilmesinin ardından Bodrum Mezarlıklar Müdürlüğü ekiplerince çeşitli ikramlarda bulunuldu. Fatma Girik, cenaze hizmetleri ekibine tek tek teşekkür etti.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.