Bodrum Gündem

BODRUM CADDELERİ DOMUZLARA KALDI

09.11.2015
0
A+
A-

get Diflucan BODRUM CADDELERİ DOMUZLARA KALDIBodrum’da dağlık alanda yaşayan yaban domuzları yiyecek bulamadıkları için geceyi beklemeden gün ışığında Bodrum caddelerinde araçlara ve yayalara aldırış etmeden dolaşmaya başladılar.

order Cytotec online Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem buy Albendazole

Yaz sezonunun sona ermesi ile birlikte gittikçe tenhalaşan Bodrum caddeleri domuzlara kaldı.  Özellikle Cumhuriyet Mahallesindeki park ve sitelerin içlerine kadar giren yaban domuzları ana cadde üstünde zaman zaman sürücü ve yayaları zor durumda bıraktılar. Cumhuriyet Mahallesinde sitelerin çöplüklerinden beslenen domuzlar kış yaklaşırken gündüz saatlerinde de cadde üzerinde boy göstermeye başladı.

Domuzların rahatça dolaştığı caddenin karşısında bisikleti ile yol alamaya çalışan bir yaya domuzdan korkarak bir süre bekledi. Emekli memur olduğunu söyleyen bisiklet sürücüsü “Buradaki sitede oturuyorum. Bunlar geceleri geliyorlardı, şimdi gündüzleri de gelmeye başladılar. Yakınındayken korktum zaten. Yetkililerden yardım bekliyoruz. Burası bizler için güvenli, bir yol değil. Yetkililere bırakıyorum” diyerek endişesini dile getirdi.

Akşam saatlerine doğru cadde üstündeki araçlara aldırış etmeyen domuz, bir süre otladıktan sonra dere yatağına doğru ilerleyerek gözden kayboldu.

 

 

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.