Bodrum Gündem

RES TARTIŞMASI BODTO’NUN MECLİS GÜNDEMİNDE…

RES TARTIŞMASI BODTO’NUN MECLİS GÜNDEMİNDE…
27.11.2015
0
A+
A-
bodto mecliste res sunumu yapıldı (1) Bodrum’da Rüzgar Elektrik Üretim A.Ş. tarafından yapılması planlanan rüzgar enerji santrallerle ilgili tartışmalar Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Meclis gündemine taşındı.
Bodrum Gündem Haber
BODTO Meclis Salonunda düzenlenen Kasım ayı Meclis toplantısı gündemine alınan Rüzgar Elektrik Santrali tartışmaları hakkında, projeye karşı çıkan grubun avukatlığını yapan Remzi Kazmaz bugüne yaptıkları çalışmalar hakkında BODTO meclis üyelerine bilgiler verdi.
BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan’ın başkanlık yaptığı toplantıya, meclis üyeleri, Yarımada Çevre Koruma Platformu üyeleri ve basın mensupları katıldı. BODTO Kasım ayı Meclis toplantısının ilk gündem maddesinde yer alan konuya ilişkin olarak hazırlanan kısa bir film de katılımcılara izletildi.
Filmin ardından konuşmasına başlayan Remzi Kazmaz, RES’lere karşı olmadıklarını yerine karşı olduklarını yineleyerek, yaklaşık bir yıldır yürüttükleri çalışmaları anlattı.
order misoprostol bodto mecliste res sunumu yapıldı (4)Yalıkavak Mahallesi Geriş Mevkinde yapılacak olan RES projesine karşı yürüttükleri çalışmalara BODTO meclis üyelerinden destek isteyen Kazmaz, “Biz RES’e karşı değiliz. RES projesine neden karşıyız olayı şudur; Çok açık yüreklilikle söylemek gerekirse, bizim burada bulunmamızın tek amacı bütünleşmek. Bir yıl 20 gündür Bodrum adına sorumluluk üstlendiğimiz ve ağır palto giydiğimiz bu dönemlerde, sayın meclis üyeleri ve burada ticaret yapan, kazanan, burayı seven herkesi, burada yaşayan tüm insanları hukuk mücadelesine çağırıp, onları doğru bilgilendirip, onların da kendi çerçevesinde yapacakları faaliyetlerle beraber bir nefes olmak o nefesle birlik ve güç olmak gerekirse barikat olmaktır” dedi.
bodto mecliste res sunumu yapıldı (3)Eylemlerde yaptığı açıklamaların bir benzerini meclis üyeleri ile paylaşan Kazmaz sözlerine şöyle devam etti: “Eğer Bodrum’a gerekli olan bir projeyse onun altına hep birlikte imza atarız, kazma kürekle çalışırız. Ama bu proje, tarihe, kültüre, turizme, Bodrum’a yarışır projeler değilse bu projelerin uygun olacağı yerlere taşınması için öneri getiririz” cheap Baclofen 25 mg
Remzi Kazmaz tarafından yapılan yaklaşık bir saatlik sunumun ardından, meclis üyelerinin merak ettikleri sorular, toplantıya katılan çevreciler tarafından cevaplandı.
RES bilgilendirmesinin ardından meclis olağan gündemine basına kapalı olarak devam etti.

diflucan online

bodto mecliste res sunumu yapıldı (2)
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.