Bodrum Gündem

CHP İLÇE KONGRESİNDE ÜÇ ADAY YARIŞIYOR…

29.11.2015
0
A+
A-

Phenergan online chp bodrum ilçe kongresi (8)ÜÇ ADAYIN YARIŞTIĞI CHP BODRUM İLÇE KONGRESİ, YOĞUN BİR KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİ…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem Haber

Cumhuriyet Halk Partisi Olağan Bodrum İlçe Kongresi Bodrum Belediyesi OASİS Nurol Kültür Merkezinde yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Saat 11:00’de başlayan İlçe Kongresinde konuşmalar akşam saat 17:30’a kadar sürdü.

buy Retin-A online chp bodrum ilçe kongresi (7)Yoğun bir katılımın olduğu ilçe kongresinde 415 delege üç ilçe başkan adayını ve yönetim kurulu ile birlikte 124 il delegesini seçecek. Halen başkanlığı sürdüren Recai Seymen, CHP’de bilişimden sorumlu başkan yardımcılığı görevinde bulunan genç iş insanı Emre Köroğlu ve geçmiş dönem il genel meclisi adayı Cesur Öncel’in yarıştığı Bodrum İlçe Kongresine Muğla CHP Milletvekilleri Av.Akın Üstündağ, Ömer Süha Aldan ve Prof.Dr.Nurettin Demir, CHP Kadın Kolları MYK üyesi Dr.Bedriye Gürkan,CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Milas CHP İlçe Başkanı Suat Özcan, Menteşe CHP İlçe Başkanı Erkan Aydın, Fethiye CHP İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, Dalaman CHP İlçe Başkanı Erdoğan Karakuş, CHP Bodrum geçmiş dönem İlçe Başkanları Osman Öneş, Hüseyin Anıl, Dr.Kerim Cangır, Duran Öztürk, Durmuş Ali Öztürk, Okan Özsu, Geçmiş dönem milletvekilleri Fevzi Topuz ve Fikret Uzunhasan, BODTO Başkanı Mahmut Kocadon, BESİAD Başkanı Uğur İlhami Özden ve CHP üyeleri katıldı. İlçe Kongresine 5 kişilik yönetim kurulu üyeleri ile AK Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp’de katıldı. Demiralp kısa bir süre sonra kongrenin hayırlı ve başarılı olmasını dileyerek salondan ayrıldı.

buy retin-a chp bodrum ilçe kongresi (16)Divan başkanlığı için Muğla CHP Milletvekili Ömer Süha Aldan ve Divan üyeleri Okan Özsu, Hürrem Dinç ve Semra Yıldırım oy birliği ile seçildiler. Daha sonra Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile Devrim şehitleri için saygı duruşunun ardından istiklal marşı söylendi.

Kongrede çalışma raporu, hesap özeti, tahmini bütçe hesaplarının ardından yönetim kurulu oy birliği ile aklandı.

Daha sonra ise söz almak isteyen konukların konuşmalarına geçildi. Mehmet Kocadon, Dr.Kerim Cangır, Dr.Bedriye Gürkan, Nazmiye Havlaşi, Mustafa İlker Gürkan, Durmuş Ali Öztürk, Süleyman Uslu, Hüseyin Anıl, Akın Üstündağ, Dr.Osman Gürün, Mürsel Alban’ın konuşmalarının ardından ilçe başkanlığı adayları sırası ile Cesur Öncel, Emre Köroğlu ve Recai Seymen delegelere hitap etti.

chp bodrum ilçe kongresi (34)İlk sözü alan Cesur Öncel kendini tanıtmasının ardından, vaatlerini sıraladı. “Biz önseçim istiyoruz.” vaadi yoğun alkış aldı. Öncel kadınların ve gençlerin öneminden bahsederek, seçilmeleri durumunda çeşitli çalışma komisyonlar kuracaklarını kaydetti. Ardından yönetim kurulu adaylarını tek tek sahneye çağırdı. Cesur Öncel’in yönetim kurulu adayları şu isimlerden oluşuyor; Nesrin Ardağ, Koray İşbilir, Cengiz Sarıoğlu, Av.Gözde Çakıroğlu, Mustafa Kara, Murat Özuyanık, Günay Gökdeniz, Serpil Erşahin, Dr.Abdil Göçebe, Belgin Atare, İsmail Hakkı Baydar, İbrahim Erdoğan, Temel Orhun, Okyanus Şahin, Günay Günaydın ve Mustafa Danacı.

chp bodrum ilçe kongresi (35)İkinci sırada söz alan Emre Köroğlu’nun konuşması dikkatle dinlenirken, konuşma tarzı ve söylediklerinin salonu oldukça etkilediği görüldü. Değişim ve Yenilenme sloganı ile yola çıkan genç iş adamı Köroğlu Bodrum’dan bütün Türkiye’ye örnek model olacak bir çalışma yürüterek, partiyi kurumsallaştıracaklarını söyledi. Daha sonra yönetim kurulu adaylarını tek tek sahneye davet etti. Sahneye çıkan her bir yönetim kurulu adayı “Geleceğe Söz veriyorum” diyerek başladığı slogan ile nasıl bir siyaset yapacaklarının sözlerini verdiler. Salondaki delegeler bu tanıtımdan oldukça memnun oldular ve coşku ile alkışladılar. Emre Köroğlu’nun yönetim kurulu adayları şu isimlerden oluşuyor; İbrahim Apak, Av.Irmak Yüksel, Kemal Özyurt, Özay Kartal, Berna Tokuç Kılıç, Tuna Korkmaz, Engin Ali Kaplan, Teoman Eltem, Serpil Karan, Numan Cömert, Nurşen Keskin, Güzidegül Arıcı, Gonca İnanç, Fevzi Acun, Kenan Akbaş ve Muharrem Göçmen.

chp bodrum ilçe kongresi (37)Son olarak kürsüye gelen Recai Seymen başkanlık dönemi boyunca yaptıkları çalışmaları özetlediği konuşmasında özellikle Cesur Öncel tarafından ifade edilen imar komisyonuna karşı olduğunu, partinin rant kapısı olmadığını sert bir dille ifade etti. Daha sonra adaylarını sahneye davet ederek tek tek tanıttı. Recai Seymen’in yönetim kurulu adayları şu isimlerden oluşuyor; Av.Emine Yenilmez Aydemir, Mustafa Yılmaz, Halil Karahan, Ender Taşören, Hilmi Plevne, Eray Karabağlı, Kemal Özsarsılmaz, N.Aysun Höbek, Adalet Güler, M.Cengiz Uyar, İnan Gök, Süleyman Karaca, Tayyar Gündoğan, Başar Bıyıklı, Tuna Işın ve Ayşe Melengeç Çelikcan.

CHP Bodrum İlçe Kongresinde 17:30’da biten konuşmaların ardından oy verme işlemine geçildi. Oy verme işleminin saat 21:00’e kadar süreceği bilgisi verilirken, sayım işlemlerinin gece yarısına kadar süreceği ifade ediliyor.

ETİKETLER: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.