Bodrum Gündem

ALÇAK ve HAİN SALDIRI…

ALÇAK ve HAİN SALDIRI…
30.11.2015
0
A+
A-
bodrum barosu tahir elçi için açıklama (4)Diyarbakır Barosu Başkanı Av.Tahir Elçi’nin, Sur İlçesinde yaptığı basın açıklamasının hemen ardından vurularak öldürülmesi ve aynı olayda iki polisimizin şehit edilmesine bir tepki de Bodrumlu avukatlardan geldi.
Bodrum Gündem Haber
Tüm Türkiye’de olduğu gibi, Bodrum’da da protesto edilen olayla ilgili olarak sabah saatlerinde Bodrum Adliye Sarayı önünde toplanan avukatlara, HDP Bodrum İlçe Örgütü üyeleri de destek verdi.
Bir dakikalık saygı duruşu sonrası grup adına açıklama yapan Muğla Barosu Bodrum Temsilcisi Av. bodrum barosu tahir elçi için açıklama (3)Cavidan Karaöz Özyiğit, saldırının alçakça ve haince olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:
“Kim yaptı, neden yaptı henüz bilmiyoruz. Kim ve neden yaparsa yapsın, insan yaşamını yok eden hiçbir anlayışın haklılığı yoktur ve olamaz. Öldürülen değerlerden Tahir Elçi, sanılan ve gösterilmek istenenin aksine tam bir barış elçisiydi. Soyadını misyonu edinmiş, Kürt ve Türk toplumunun kardeşçe barış içinde ve tek bir ülke çatısı altında yaşaması için barış ve kardeşlik elçiliği yapıyordu. Son anki sözlerine kadar barış ve kardeşlikten bahsediyor, silahlar sussun, kardeşçe barış içinde yaşayalım diyordu. Birde hukuk istiyordu. Herkes için adalet olsun istiyordu. Çok şey mi istiyordu? Bunları ona çok gördüler ve öldürdüler. Lanet olsun öldürenlere, lanet olsun ölümünden çıkar umanlara. Herkes şunu bilsin ki, öfkemiz kararlılığımızın rehberi olacaktır.” where can i buy Plavix
Elçi’nin öldürüldüğü olayda şehit olan iki polsimizin de haince katledildiğini belirten Özyiğit, basın açıklamasına şu sözlerle devam etti: “Aynı olayda iki polisimiz, Ahmet Çiftaslan ve Cengiz Erdur’da hainlerce katledildiler. Vatanını, halkını korumak uğruna yaşamlarından oldular. Babaydılar, kocaydılar, evlattılar. Onlarında sevenleri aileleri vardı. Kahrolası hainler onları da yok ettiler” ifadelerini kullandı.
bodrum barosu tahir elçi için açıklama (2) Buy cheap Sildenafil Diyarbakır’ın Sur ilçesinde yaşanan bu olayda ölenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyen Av. Cavidan Karagöz Özyiğit açıklamasını şu sözlerle tamamladı: how to buy Plavix “Muğla Barosu olarak, bu çirkin saldırının hiçbir gecikmeye meydan verilmeden süratle aydınlatılması ve fail yada faillerinin bir an önce bulunup adalete teslim edilmesi için tüm yetkilileri göreve çağırırken, sürecin yakın takipçisi olacağımızı kamuoyu ile paylaşıyoruz”
Öldürülen Diyarbakır Baro Başkanı Av.Tahir Elçi ve aynı olayda şehit olan polisler için düzenlenen basın açıklaması ve saygı töreninin ardından avukatlar sessizce dağıldılar.
bodrum barosu tahir elçi için açıklama (1)
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.