Bodrum Gündem

BÜYÜKŞEHİR YASASI DEĞİŞMELİ…

BÜYÜKŞEHİR YASASI DEĞİŞMELİ…
05.02.2016
0
A+
A-

MHP MYK Üyesi ve Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan Türkiye, Muğla ve Bodrum özelinde turizm ve ekonomi konusunda görüş alışverişinde bulunduğu ziyaretlerin ardından, Kent TV ekranlarında yayınlanan “Fatih Bozoğlu ile Kentin Gündemi’ne konuk oldu. Erdoğan Büyükşehir yasasının değiştirilmesi için bir kanun teklifi verdiklerini ifade ederek “Büyükşehir yasası değişmeli” dedi. Propranolol 20mg

Bodrum Gündem Haber order Cytotec

Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan TBMM’nin bir hafta tatil olması nedeni ile Muğla’da bazı ilçelere ziyarette bulunarak yaklaşan turizm sezonu ile ilgili meslek odalarının temsilcileri ile görüş alışverişinde bulunmak üzere Bodrum’a geldi.

Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun ve MHP heyeti meslek odalarının ziyaretlerinin sonunda Kent TV’yi de ziyaret etti. Kent TV Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Oğuz Poyraz ve Kent TV Haber Koordinatörü Fatih Bozoğlu ile bir araya gelen Erdoğan ve MHP Bodrum heyeti Türkiye gündemi ve özellikle ekonomi ile ilgili görüş alışverişinde bulundular. Daha sonra Fatih Bozoğlu ile Kentin Gündemi programına katılan Erdoğan Türkiye gündemine dair oldukça dikkat çeken açıklamalarda bulunurken, TBMM’ye Büyükşehir yasasının değişmesi ile ilgili bir kanun teklifinde bulunduklarını da söyledi.

Özellikle Muğla’da turizm ve tarım sektörünün kaygılı olduğunu vurgulayan Muğla MHP Milletvekili Erdoğan Bodrum ziyareti ile ilgili şöyle konuştu; “Turizm sezonu yaklaşırken, turizm sektöründeki oda temsilcileri ile biraz daha yakından iletişim kurmak ve önümüzdeki sezonla ilgili neler yapabilirizi değerlendirmek için bir araya geldik.” buy Ventolin no prescription

MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan Güneydoğu’da yaşanan terör olayları ile ilgili değerlendirmelerde bulunurken, halkın ve kendilerinin hükümete “Bu teröristler bu şehirlere ne zaman indi? Onca mühimmatı buralara ne zaman taşıdılar? Tonlarca patlayıcıyı nasıl oldu da şehirlerin altına döşediler? Tüm bunlar yaşanırken iktidar partisi ne işle meşguldü?” sorularını sorarak “Çözüm Süreci” ile ilgili eleştirilerde ve partisinin çözüm önerilerini izleyenler ile paylaştı.

Büyükşehir yasasının çıkma aşamasından bu yana halkı bilgilendirmek ve çıkacak sorunlar ile ilgili sürekli çalıştığını ifade ederek, bu yasanın sıkıntılar yaratacağı konusunda yoğun çaba harcadığını ifade etti. Erdoğan genel seçimlerde Büyükşehir yasası ile ilgili bir çok vaatlerde bulunduklarını ve bu doğrultuda meclise bir yasa teklifi verdiklerini söyledi. Büyükşehir uygulamaları ile iktidarında sıkıntılarının olduğunu kaydeden Erdoğan bu yasa teklifi ile ilgili iktidar partisinin de destek vermesini umut ettiklerini sözlerine ekledi.

Programın sonunda geçtiğimiz ay açık kalp ameliyatı olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sağlık durumunun çok iyi olduğunu ve önümüzdeki hafta itibarı ile görevinin başına döneceğinin de bilgisini verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.