Bodrum Gündem

ONLARIN EĞİTMENE İHTİYAÇLARI VAR…

ONLARIN EĞİTMENE İHTİYAÇLARI VAR…
06.02.2016
0
A+
A-
cumhuriyet-halk-evleri-bodrum-şubasi
Toplumsal Eğitim ve Gelişim Derneği (TEGED) Cumhuriyet Halk Evleri Bodrum Şubesi, düzenlediği toplantıyla faaliyet raporunu açıkladı. Bodrum Trafo Hakan Aykan Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya, Cumhuriyet Halk Evleri Bodrum Şubesi yönetici ve öğretmenlerinin yanısıra, CHP Muğla Milletvekili Ömer Suha Aldan ve CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen’de katıldı.
Bodrum Gündem Haber
Toplantıda okunan faaliyet raporunda, destek olmak için gerçek ihtiyaç sahiplerinin belirlendiği belirtilerek, 19 kursiyerle başlayan çalışmaların 126 kursiyere ulaştığı ve hafta içi 4 gün verilen eğitim desteğine tedarikçilerin yardımlarıyla katkıda bulunulduğu açıklandı. Yardımsever tedarikçiler sayesinde 250 kitap, 14 bisiklet, kırtasiye malzemelerinin sağlandığı duyuruldu.
cumhuriyet-halk-evleri-bodrum-şubesi-1Bugüne kadar 28-55 yaşları arasında 7 kişiye okuma yazma öğretilerek belge almalarını sağlayan Cumhuriyet Halk Evleri Bodrum Şubesi’nin bu kurslarına devam ettiği bildirildi.
Cumhuriyet Halk Evleri Bodrum Şubesi’nde gönüllü olarak eğitim veren emekli edebiyat öğretmeni Şükran Atmaca, daha çok eğitmene ihtiyaçları olduğunu belirterek; purchase Lasix order methotrexate “Geçen seneden beri Cumhuriyet Halk Evlerine eğitmen olarak gidiyorum. Matematik, Fen, İngilizce, Müzik, Türkçe ve el becerileri dersleri var. gönüllülerimiz çok fazla ama eğitmenimiz yeterli değil. Bu nedenle emekli olan veya boş vakti olan öğretmenlerimizi destek vermeye bekliyoruz” dedi.

buy Plan B

cumhuriyet-halk-evleri-bodrum-şubesi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.