Bodrum Gündem

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ AĞIR YARALI…

08.02.2016
0
A+
A-
motosiklet-sürücüsü-ağır-yaralı-(34)
Retin-A without prescription Bodrum’da meydana gelen trafik kazasında Kamyonetin altında kalan motosiklet sürücüsü ağır şekilde yaralandı. Kazada kasksız olduğu iddia edilen motosiklet sürücüsü 20 metre boyunca kamyonetin önünde sürüklendi.
Bodrum Gündem Haber
Bodrum-Turgutreis Karayolu Atatürk Bulvarı’ndan, İsmetpaşa Caddesi dönüş noktasında meydana gelen trafik kazasında, iddiaya göre kasksız bir şekilde kullandığı motosiklet sürücüsü bir kamyonetin altında kalarak feci şekilde yaralandı.
Jandarma Kavşağından Konacık Kavşağı istikametine doğru seyir halinde olan Esat E. yönetimindeki 48 BE 321 plakalı kamyonet, İsmetpaşa Caddesine doğru dönmek için manevra yaptığı sırada Emin Birinci idaresindeki 48 BC 034 plakalı motosiklet ile çarpıştı.
misoprostol buy online motosiklet-sürücüsü-ağır-yaralı-(33) buy plan-b Çarpışmanın etkisiyle motosiklet ve sürücüsü yaklaşık 20 metre boyunca kamyonetin önünde sürüklendi. Kaskı takılı olmadığı iddia edilen motosiklet sürücüsü Emin Birinci, başına aldığı darbe ile ağır şekilde yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar hemen olay yerine koşarak yaralıya yardım etmek istedi. Ancak bilinci kapalı olduğu gözlenen yaralıya sağlık ekipleri gelene kadar bir şey yapılamadı. Olay yerine gelen Özel Bodrum Hastanesine ait ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı burada tedavi altına alındı.
Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunurken, dönüş için sinyal verdiğini ancak motosikleti fark edemediğini söyleyen kamyonet sürücüsü uzun bir süre kazanın şokunu yaşadı.
Alkol kontrolü yapılan kamyonet sürücüsü ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.