Bodrum Gündem

TOROS DEMİRDÖVEN “BODRUM DOLAYLI OLARAK ETKİLENİR…”

TOROS DEMİRDÖVEN “BODRUM DOLAYLI OLARAK ETKİLENİR…”
09.02.2016
0
A+
A-

Bodrum Ticaret Odası 5.Meslek Komitesi ve Meclis üyesi Toros Demirdöven, Fatih Bozoğlu’nun hazırlayıp sunduğu Kentin Gündemi’ne konuk oldu.

Bodrum Gündem Haber buying Viagra online

39 yıllık turizmci ve BODTO Meclis üyesi Toros Demirdöven, Kent TV ekranlarında yayınlanan Kentin Gündeminde 2016 ve 2017 turizm sezonu ile ilgili değerlendirmelerde bulunurken, Fatih Bozoğlu’nun da sorularını yanıtladı. Programın başında 2016 turizm sezonunun ülkemizdeki terör olayları ve Rus krizinden kaynaklı sıkıntılı geçeği ve turizmciler başta bir çok sektörün kaygılı olduğu vurgulanırken, yatırımcıların çok dikkatli olmasında fayda bulunduğu kaydedildi.

Premarin 0.625mg kentin-gündemi-toros-demirdövenBodrum Ticaret Odasının tanıtım çalışmaları ve özellikle Türkiye ve yurtdışı fuarları ile ilgili bilgiler verirken, Rus turizmi ile ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Demirdöven Rus krizinin Bodrum’a direk bir etkisi olmayacağını kaydederek şöyle konuştu; “Bölgemizde çok sıcak gelişmeler oluyor. Uzun vadeli bir şey düşünemiyoruz artık. Bu Rusya olayı bizi çok etkiledi. Rus krizi Bodrum’u direkt etkiledi mi? Hayır. Elimizde veriler de var ben size rakamlarda söyleyeyim. 2015 yılında Rusya’dan Türkiye’ye 3 milyon 649 bin turist gelmiş. Bu rakamın 2 milyon 638 bini Antalya bölgesine, Muğla bölgesine 222 bin ve Bodrum’a da 43 bin 915 Rus turist gelmiş. 40 bin kişilik bir kayıp Bodrum’u etkilemez. Bodrum’da ki turizm sektörü bu kadar ufak rakamlar ile etkilenmez. Biz dolaylı olarak etkileniriz. Antalya İsrail pazarını kaybettiğinde yüzünü Rusya’ya dönmüştü. Şimdi Rus pazarını da kaybeder ve iç pazara yönelirse, Bodrum için sıkıntı o zaman başlıyor.”

kentin-gündemi-toros-demirdöven-1 buy methotrexate online Türkiye Bodrum turizmi ile Bodrum Ticaret Odasının tanıtım çalışmalarının da konuşulduğu programda, Demirdöven BODTO’nun yaptığı çalışmalar ve projeleri de izleyenler ile paylaştı. Demirdöven eğitim konusunda BODTO’nun çok önemli çalışmalar yaptığını hatırlatarak, 2005 yılından bu yana Bodrumlu başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilere burs verildiğini, bu yıl burs verilen öğrenci sayısının 150 öğrenciye ulaştığının bilgisini verdi.

BODTO üyelerine yönelik olarak yaklaşık 800 personele de çeşitli konularda ücretsiz mesleki ve kişisel gelişim kursları düzenlendiğini de sözlerine ekleyen Demirdöven 2015 yılında toplam 330 saat eğitim verildiğini kaydetti.

Toros Demirdöven’in konuk olduğu Fatih Bozoğlu ile Kentin Gündeminin tekrarlarını 10 Şubat Çarşamba günü 12:30’da, 11 Şubat Perşembe günü 12:30’da, 13 Şubat Cumartesi günü 12:30’da ve 14 Şubat Pazar günü de 20:30’da Kent TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Bu programı Kent Tv’de yayınlanan diğer programlar ile birlikte internet üzerinden http://kenttv.web.tv/ linkinden de izlenebilmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.