Bodrum Gündem

KUMBAHÇELİLER YENİ MEYDANDA ATM İSTEMİYORLAR…

KUMBAHÇELİLER YENİ MEYDANDA ATM İSTEMİYORLAR…
10.02.2016
0
A+
A-
atm-intBodrum Belediye Gıda A.Ş. tarafından Kumbahçe Meydanına konulan ATM kabinleri çevredeki vatandaşların tepkisini çekiyor.
purchase Indocin online Bodrum Gündem Haber buy Cytotec Straterra online buying
Bodrum Belediyesi’nin aldığı kararla Belediye Gıda A.Ş.’ye gelir sağlamak üzere tahsis edilen ATM kabinlerinin kurulduğu noktalardan biri olan Kumbahçe Meydanı, bölgede yaşayan vatandaşlar tarafından, yerinin uygunsuz olduğu gerekçesiyle olumsuz karşılandı.

Meydanda bulunan Atatürk büstü ile çocuk parkının arasına yerleştirilen 4 ATM kabininin, daha uygun olan başka bir noktaya kurulması gerektiğini ifade eden vatandaşlar bu taleplerini ilgililere söylediklerini ancak dikkate alınmadıklarını belirttiler. Bölgede yaşayan Sait Özakay isimli vatandaş, ATM kabinlerinin konulduğu yere tepkisini şu ifadelerle dile getirdi:  “Tam Atatürk büstünün yanında. Çok güzel bir meydan yapıldı ama bunlar ne bu meydana yakışıyor ne de Kumbahçe Mahallesine yakışıyor. Belediye Gıda A.Ş. para kazanmak için buraya dikmiş. Yalnız burası yeri değil. Kendilerine başka yerde gösterdik, mahalleli olarak ikaz da ettik ama yapılan birşey yok. Kumbahçe Mahallesi halkı olarak bunun derhal buradan kaldırılmasını istiyoruz. Belediye Gıda A.Ş. para kazanacaksa başka yerden kazansın” dedi. Bodrum’u güzel tutmak için vatandaş olarak ellerinden geleni yaptıklarını belirten Özakay, üç beş kuruş para için Bodrum’un çirkinleştirilmemesi gerektiğini ifade etti.

Konu hakkında Belediye Başkanlığına dilekçe ile müracaat ettiklerini ifade eden bölgedeki esnaflar da durumdan rahatsız olduklarını dile getiriyorlar.
Benzer ATM kabinlerinden birinin de Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Mahfel Kafe’ye kurulduğu görüldü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.