Bodrum Gündem

BODRUM CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI KORUMA KURULU İLK TOPLANTISINI YAPTI…

BODRUM CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI KORUMA KURULU İLK TOPLANTISINI YAPTI…
11.02.2016
0
A+
A-

savcılık order Vermox online buy Topamax Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Koruma Kurulu; 2016 yılı 1. dönem Koruma Kurulları toplantısını  Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Barış Duman başkanlığında ; Denetimli Serbestlikten sorumlu Cumhuriyet Savcısı Ercan Türkol, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Orman, Denetimli Serbestlik Müdürü Ruhşen Doğan, Baro temsilcisi Av. Cavidan Özyiğit, Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, Halk Bankası Müdürü Levent Demirtola, Ziraat Bankası müdürü Şükrü Seymen Erbaş, Vakıf Bank müdürü Necmi Alper, Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar, Kocadon, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Melengeç, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeğmez, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı temsilcisi Bayram Aydeniz, Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı, Bodrum Deniz Ticaret Odası temsilcisi Arif Yılmaz’ın katılımıyla cheap Propranolol Bodrum Adliyesi Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz toplantı salonunda gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Barış Duman’ın; toplantıda suça sürüklenen ve suç mağduru çocuklar ile eski hükümlülerin sosyal yaşamın normal bir parçası haline gelebilmesi; mağdurların mağduriyetlerinin giderilmesi, eski hükümlülerin de yeniden  suç işlemesini önlemek ve topluma kazandırılmaları adına tüm üyelerle ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket etmelerinin öneminden  bahsetti.

Belediye Başkan yardımcısı Kemal Orman ve Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, eğitim amaçlı verdikleri burs imkanlarıyla eki hükümlülerin başarılı çocuklarına destek olabileceklerini, Milas ve Bodrum ilçelerinde üye sayısının arttırılması yönünde önerisinde bulundular.

Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı kurumlardan özellikle ustalık belgesine dair kurslardan yararlanılması konusunda proje yapılması, fakir ve çalışkan çocuklara okul aile birliklerinden destek sağlanması konusunda mutabakata varıldı.

Deniz Ticaret Odasınca, eski hükümlülerin başarılı çocuklarına kaptanlığa dair sertifika programlarının hayata geçirilebileceği değerlendirildi.

3 ayda bir yapılacak toplantılara dair bir dahaki toplantıda projelerin planlanması konusunda, eski hükümlü ve suç mağdurlarıyla ailelerine ilişkin veri tabanı, sayısal bilgi, istatistik, eğitim durumu gibi raporların çıkarılarak, toplantı öncesi Kurul üyelerine ulaştırılmasına karar verildi.

Toplantı, Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Barış Duman’ın ve Cumhuriyet Savcısı Ercan Türkol’un kurul üyelerine teşekkürleriyle sona erdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.