Bodrum Gündem

AKLIM NÂDİREN UYUYOR…

serap-eflanlı-yazıları-bodrum-gündemTelefon trafiği, yetişmesi gereken işlerin tatlı gergin telaşı. Bazen huzursuz ama çokça da gülerek geçen iş gününün sonunda sığınağıma, evime geliyorum.
– Ben zaten, ya işte ya evdeyim…
Üzerimi değiştiriyorum, en önce. Bu artık tam olarak evdeyim demek ve çok önemli. Sonra elde, dolapta ne varsa yemek hazırlıyorum. Kendime değil, daha çok ergene. Ne iyi ki ergen, geceyi bazen film izleyerek ve patlamış mısır yiyerek bile bitirebiliyor. (ayyy! aynı annesi…)
Günün ergen ve erişkini için, genel geçer sohbeti bittikten, ergen (patlamış mısır eşliğinde film izleyerek) uykuya daldıktan sonra ben, içim dâhil her yanım ağrılar ve acılar içinde kala kalıyorum çiçekli kanepemde; öyle aval aval bakıyorum; bilinç yokmuşçasına (belki de yok hakikaten, o sırada).
Açık penceremin kenarından, komşulardan birinin sahte gülüşüyle, samimi sohbet etme gayretindekini sesini duyuyorum. Yadsıyorum dışardan gelen tüm sesleri. – Bu durumu da yeni öğrendim. İstersen duymazsın… – İçime, içinde bulunduğum hayata dönüyorum.
…………………………………
Ergen evladım, iki adım ötemde, alıştığı yatakta, güvenle uyurken, ben çiçekli kanepemde, son derece huzursuz ve güvensiz hissediyorum kendimi.
Gözkapaklarım ağır, içim uykuda ama aklım, inadına uyanık.

generic Valtrex serap eflanlı Vermox without prescription Plavix buy

ETİKETLER:
Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.