Bodrum Gündem

9. BOAT SHOW FUARINDA “BODRUM STANDI” HAZIR…

13.02.2016
0
A+
A-

esomeprazole online 9.-BOAT-SHOW-FUARINDA-BODRUM-STANDI-HAZIR buy Albendazole online

İstanbul CNR Expo’da düzenlenen Boat Show Fuarı ziyarete açıldı. Standların tamamı özel sektörlere ait olurken BODTO dışında, hiç bir meslek odası fuarda yer almadı.
Bodrum Gündem Haber
9.Boat Show Fuarında Bodrum’un en önemli sektörlerinden birisi olan Yat İmalat Sektörünü BODTO temsil etti.Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon Boat Show fuarına BODTO olarak 2006 yılından buyana katıldıklarını, bundan sonraki yıllarda da katılmaya devam edeceklerini söyledi.
İlk günkü açılışa gelen IMEAK Başkanı Metin Kalkavan ve Deniz Ticareti Müdürü Cemalettin Şevli Bodrum standını ziyaret ederek yetkililerle görüştü. Bodrum’u temsilen Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Başkanı Mahmut Kocadon’nun yanı sıra, Meclis Üyesi Toros Demirdöven ile BODTO Yönetim Kurulu Üyeleri Orhan Dinç ve Erdem Ağan katıldı.
Ankara, İzmir ve İstanbul gibi büyük illerin meslek odalarının yer almadığı fuarda, sektörü temsil eden tek meslek odasının BODTO olması oldukça dikkat çekerken, fuarda sektör temsilcisi olarak BODTO dışında sadece özel firmaların stantları yer aldı.
BODTO Başkanı Mahmut Kocadon, Güney Ege Kalkınma Ajansı destekleri ile fuara katıldıklarını, GEKA temsilcisi Mehmet Sert’in fuara bizzat katılarak, kendilerine maddi, manevi desteklerini sürdürdüğünü belirterek teşekkür etti.Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon Boat Show Fuarına, 2006 yılından bu yana Bodrum Ticaret Odası olarak katıldıklarını açıkladı. Kocadon açıklamasını devamında “Denizcilik sektörümüz Bodrum un ana lokomotif sektörlerinden. Bodrum Guletleri ile başlayan Mavi Yolculuğumuz ile deniz turizmi büyük aşama kaydetmiştir. Deniz Turizmi, Türkiye de en yüksek oranda Muğla ilimizde yapılıyor. Muğla ilimizde deniz turizminin lokomotifi de Bodrum olmuştur. Bodrum Ticaret Odası olarak ilçemizde Deniz sektörünü desteklemeye devam edeceğiz.” Propranolol 80mg dedi.
Fuar 21 Şubat, Pazar gününe kadar devam edecek.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.