Bodrum Gündem

CHP’LİLER BİRLİK VE DAYANIŞMA KAHVALTISINDA BULUŞTU

CHP’LİLER BİRLİK VE DAYANIŞMA KAHVALTISINDA BULUŞTU
24.04.2016
0
A+
A-

IMG_7107Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Örgütü tarafından geniş katılımlı birlik ve dayanışma kahvaltısı düzenlendi.

Bodrum Gündem Haber 

Bugün sabah saatlerinde Magnific Hotel’de gerçekleştirilen kahvaltıya Muğla İli genelinden birçok partili katıldı.  Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Örgütü’nün ev sahipliği yaptığı kahvaltıya Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Bodrum ilçe Başkanı Recai Seymen, geçmiş dönem CHP Muğla Milletvekili Fevzi Topuz, kadın kolları başkanı Emel Çakaloğlu, belediye meclis üyeleri  başta olmak üzere Bodrum ve Muğla genelinden birçok CHP’li katıldı.

Kahvaltıda bir konuşma yapan Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen partinin uzun zamandan beri beraber olmaya ihtiyacı olduğunu söyledi. Kahvaltının asıl amacının bir araya gelmek, dayanışma içerisinde olmak olduğunu vurgulayan Seymen sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Birbirimizin yüzüne sevgiyle bakmak çok önemli. Çünkü ülkemizin geldiği durum malum. Birbirimizi tabii ki eleştireceğiz ama uygun mekanlarda. Bugün safları sıklaştırmak zamanı. Seçilmiş arkadaşlarımızı her tarafta eleştirerek değil,  onların yaptıkları iyi şeyleri anlatarak, onlara destek olarak bugünleri atlatacağız.  Merak etmeyin, bugünler bitecek. Karanlığın en koyu olduğu an ışığa en yakın olan andır. Ben bu anın geldiğine de inanıyorum. En kısa zamanda bu iktidardan kurtulacağız. Ama birlikte çok çalışarak kurtulacağız. Hepinize geldiğiniz için saygılar, sevgiler sunuyorum” diye konuştu.

Yaklaşık 800 kişinin iştirak ettiği  birlik ve dayanışma kahvaltısında partililer kaynaşma imkanı buldular.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.