Bodrum Gündem

AK PARTİ MUĞLA YENİ İL BAŞKANI ATANDI…

AK PARTİ MUĞLA YENİ İL BAŞKANI ATANDI…
ak-parti-muğla-il-başkanı-kadem-mete-bodrumgundem-ekrem-erdem
7 Nisan’da yaptığı basın açıklaması ile AK Parti’de görevinden istifa eden İhsan Küreci’nin yerine, genel merkez teşkilatınca belirlenen 4 isimden biri il başkanlığına atandı.
Bodrum Gündem Haber
Seçildiğinde de çeşitli sıkıntılar yaşanan ve sancılı bir il kongresinin ardından 7 Nisan’a kadar yaklaşık 14 ay görev yapan İhsan Küreci’nin istifa etmesi ile boşalan AK Parti Muğla İl Başkanlığına Kadem Mete atandı. Gece saatlerinde Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun konutunda, AK Parti Genel Merkez Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut’un da katılımıyla yapılan değerlendirmeler sonucu, Kadem Mete’nin AK Parti Muğla yeni İl Başkanı olarak atanması onaylandı.
Genel merkeze Kadem Mete’nin yanı sıra İskender Gencer, Şadi Pirci ve Ozan Balcı’da başkan adaylığı mülakatı için çağrılmıştı. AK Parti Muğla Teşkilatı da mülakat sürecini sosyal medyadan takip etmişti.
ak-parti-muğla-il-başkanı-kadem-mete-bodrumgundemYENİ BAŞKAN KARADENİZLİ ve TURİZMCİ…
Geçmiş dönem AK Parti Marmaris İlçe Başkanlığı görevinde de bulunan Mete, Marmaris’te otel işletmeciliği yapıyor. Ağır bir görevi üstlendiğini belirten Karadenizli Turizmci Mete, “İyi bir ekiple beraber bunun üstesinden geleceğiz. Hedefimiz ilk seçimde partimizi Muğla’da birinci parti yapmak. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Muğlalı olmadığım yönünde eleştiriler yapılıyor. Burada işletmelerim var. Karnımı burada doyuruyorum. Yanımda onlarca çalışan var. Bana bu kutsal görevi layık görenleri asla mahcup etmeyeceğim” dedi.
ak-parti-muğla-il-başkanı-kadem-mete-bodrumgundem-şadi-pirci
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.