Bodrum Gündem

HALK YANLIŞ BİLGİLENDİRİLMİŞ…

27.04.2016
0
A+
A-
mumcular katı atık projesi ile ilgili mehmet kocadon değerlendirmesi (3)
Mumcular bölgesinde yapılması planlanan ve bölgedeki bazı vatandaşların tepkisini çeken katı atık tesisi ile ilgili Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kocadon kendi döneminde başlayan bu projeye karşı çıkanların yanlış yönlendirildiğini kaydetti…
Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem
Yıllardır Bodrum’un kanayan yarası olan katı atık sorunu, şimdide başka bir boyutta tartışılmaya başlandı. Katı Atık Projesi ile ilgili olarak tahsis edilen 30 milyon liranın başka bölgeye kaptırılan katı atık tesisi projesi uzun suredir aksamıştı.
Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Mumcular Mahallesinde hayata geçirilmesi planlanan tesis ile ilgili sorularımız yanıtlayan Başkan Mehmet Kocadon “Benim dönemimde başlamış bir çalışmaydı, çokta yol aldık sonra bir anda büyükşehir yasası ile beraber bütün proje büyükşehire geçti. Onların da çalışması devam ediyor. Galiba bölgedeki halka yanlış bilgiler veya yanlış yönleNdirmeler oldu. Ben gerekli haberleri yolladım. Zaten Perşembe günü büyükşehirden Aylin hanım halkımıza gerekli bilgilendirmelerde bulunacak.” dedi.
mumcular katı atık projesi ile ilgili mehmet kocadon değerlendirmesi (2)Bu tesisin bir an önce hayata geçmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Kocadon konu ile ilgili değerlendirmesine şu şekilde devam etti; “Bodrum’a yakışmayan görüntüler var. Yapılacak olan tesisler gayet modern tesisler. Halkın o kadar korkması gereken tesisler değil. İnanıyorum ki Büyükşehir gerekli açıklamaları yapacak bizde destekliyoruz. Bu tesisi acilen hayata geçirilmesi lazım”
Bodrum girişindeki çöplük ile ilgili gerekli ön izinleri aldıklarını ifade eden Başkan Kocadon, yeni katı atık tesisi yapılır yapılmaz bölgeyi tekrar hayata geri döndüreceklerini söyledi.
Muğla Büyükşehir Belediyesi yetkilileri 28 Nisan Perşembe günü Mumcular’da konu ile ilgili halkı bilgilendirme toplantısı yapacak. Bölgede bulunan bazı köylüler projenin yapılmasına karşı duruyor.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.