Bodrum Gündem

BODRUM BELEDİYESİNDEN ÖNEMLİ BİR HİZMET…

Torba Cafe Plaj (15)

Bodrum yarımadası genelinde hizmet veren Bodrum Belediye A.Ş. kafelerine bir yenisi daha eklendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un da katılımıyla kafelerin 17’ncisi Torba’da hizmete açıldı.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum’un Torba Mahallesi’nde denize sıfır lokasyona sahip Bodrum Belediye A.Ş. Torba Cafe&Plaj, düzenlenen açılış töreni ile vatandaşların, yerli-yabancı tatilcilerin hizmetine sunuldu. Açılışa Bodrum Belediye Başkanı ve Bodrum Belediye A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediye A.Ş. Genel Müdürü Hüseyin Yıldızhan, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Altındağ ve Kemal Orman ile Meclis Üyeleri, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Kablı, Torba Mahalle Muhtarı Suat Kaya, Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz, Torba eski muhtarlarından Turgut Kavcar, Kemal Durmuş, Adnan Öztok ve Fatma Kavcar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Torba Cafe Plaj (5)10 BİN KİŞİYE HİZMET VERİLİYOR…

Belediye A.Ş. Genel Müdürü Hüseyin Yıldızhan, açılışta yaptığı konuşmada; ilçedeki on yedinci kafenin yarımadaya kazandırılmasından dolayı mutlu ve gururlu olduklarını ifade ederek, devam eden çalışmalarla önümüzdeki haftalarda bu sayının artacağını belirtti. Yarımadada bulunan tüm kafelerde günde 300 personel ile yaklaşık 10.000 kişiye kaliteli hizmet sunduklarını da sözlerine ekleyen Yıldızhan, “Torba Mahallesi’nde açılan yeni tesisimiz, kafe ve halk plajı konseptindedir. Bodrum Belediye A.Ş. Torba Cafe & Plaj’da 100 kişilik oturma grubu ile 200 adet şezlong yanı sıra engelli rampası, engelli tuvaletleri, duş ve duşa kabinler, personel odaları ile taze depolama alanlarımız da buluyor.” dedi.

Torba Cafe Plaj (13)TORBA’YA VERDİĞİM SÖZÜ TUTTUM…

Mekanın açılışına katılan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, sevgi ve ilgiyle karşılandı. Başkan Kocadon ile tek tek sohbet etme imkanını da bulan vatandaşlar, kaliteli hizmet potansiyeliyle ve uygun fiyatlarıyla Torba Mahallesi’nin ihtiyacını karşılayacak olan kafe ve plaj işletmesini bölgeye kazandıran Başkan Mehmet Kocadon ve ekibine teşekkür etti. Başkan Kocadon, açılışta yaptığı konuşmasında ise “Bu güzel Torba akşamında sizlerle bir arada olmaktan son derece mutlu ve gururluyum. Çünkü sizler Bodrum’da yaşayan, Bodrum’un medeni ve aydınlık yüzlü insanlarısınız. Torba’nın Bodrum’daki yeri çok ayrı ve çok farklıdır. 1983 yılına kadar göç veren Bodrumumuza, ilk gelenlerin ilk keşfettikleri yerdir Torba. Bugün Bodrum’da bir değişim varsa ve Bodrum Türkiye’ye mal olmuş ise buraya ilk yerleşen kesime bir bakmak lazım. Torba bölgesini seçen sizler sayesinde Bodrum, bu günlere geldi. 2014 yılı seçimlerinde Torba Mahallemizin daha da güzelleşeceğini söylemiştim. Seçimden sonra yetkilerimiz elimizden biraz alındı -altyapı konuları gibi- ama zamanla hep beraber çalışarak onları da Torba’ya kazandıracağız. Ben bu güzel kafeteryayı öncelikle Torba halkına, misafirlerimize ve özellikle plajda yeni yüzmeye başlayan çocuklarımıza armağan ediyorum. Çünkü o çocuklar, bizim geleceğimiz. Burada bulunan başta Turgut Amcama, yaşarken kendisine ‘bu güzellikleri göreceksin’ diye de zaten bir söz vermiştim. Ve şunu da belirtmek isterim ki; bugün Torba Mahallemizin eski muhtarlarıyla açılışımızı beraber yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Çünkü seçilen ve sevilen gerçek kahramanlar, bu muhtarlarımızdır. Ben sadece perdenin ön yüzünde olan belediye başkanıyım. Esas kahramanlarımız olan muhtarlarımıza bu güne kadar yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı Bodrum halkı adına çok teşekkür ediyorum. Kafeteryamızın Torba ve tüm Bodrum halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Torba Cafe Plaj (11)Konuşmaların ardından Bodrum Belediye Başkanı ve Bodrum Belediye A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kocadon’a, Bodrum Belediye A.Ş.’nin çalışmalarına vermiş olduğu desteklerden ötürü “Büyük Başkan Sayın Mehmet Kocadon. Tüm çalışmalarımızda bize verdiğiniz destekten dolayı sonsuz teşekkür ederiz” yazılı teşekkür plaketi takdim edildi.

Törende ayrıca annesinin vefatından önce yoğun bakımda yatmasına rağmen gece gündüz demeden Torba Cafe&Plaj’ın çalışmalarına katılan Ali Danacıoğlu’na ve Fen İşleri Müdürlüğü İş Makineleri Sorumlusu Hikmet Yavaş’a özverili çalışmalarından dolayı birer teşekkür plaketi verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.