Bodrum Gündem

CHP’Lİ GENÇ EFE’LER ATA’NIN HUZURUNDA…

chp nin muğlalı genç efeleri (1)

CHP Muğla Gençlik Örgütü Ankara’da Ata’nın huzuruna efe kıyafetleri ile gittiler. Muğlalı efeler yoğun ilgi ile karşılanırken, bir çok kişi genç efeler ile fotoğraf çektirdi.

Bodrum Gündem Haber

CHP Gençlik Örgütleri, Genel Merkezinin yapmış olduğu çağrı üzerine Türkiye’nin dört bir yanından Ankara’ya, Büyük Gençlik Yürüyüşüne akın etti. Yaklaşık 60 Bin kişinin katıldığı yürüyüşe, Muğla Gençlik Örgütü’de katıldı. Yöresel ve Zeybek kıyafetleriyle yürüyüşe katılan Muğla Gençlik Örgütü, daha sonrasında Anıtkabir’e geçti. Atanın huzuruna çıktıktan sonra, İsmet İnönü’nün de kabrini ziyaret eden Gençlik Örgütü Üyeleri halk tarafından yoğun bir ilgiyle karşılaştı.

chp nin muğlalı genç efeleri (2)Konu ile ilgili CHP Muğla Gençlik Örgütü Başkanı Tufan Erkan Yakar: “Genel Başkanımızın yapmış olduğu çağrı üzerine Ankara’ya geldik. Yürüyüşe ilgi ve katılım oldukça fazlaydı. Yürüyüşe efe kıyafetleri ile katıldık çünkü Özümüzü ve Yöremizi böyle temsil ederek; Efeler nasıl geçmişte ülkesine sahip çıktıysa bundan sonra da vatanına, toprağına, bayrağına ve Atasına sahip çıkmaya devam edecektir. Vatandaşın bize ilgisi oldukça fazlaydı. Yaklaşık 1000 kişiyle konuşup fotoğraf çekildiğimizi söyleyebilirim, bu bizi fazlasıyla mutlu etti. CHP Muğla Gençlik Örgütü her zaman ve her yerde Atatürk İlke ve Devrimlerini sonuna kadar savunmaya ve korumaya devam edecektir. Bu vesileyle herkesin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, Güzel Muğla’mıza selamlarımızı yolluyoruz.’’ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.