Bodrum Gündem

BODRUM’UN EĞLENCE MERKEZİ PHALAROPE AQUALAND  AÇILDI…

BODRUM’UN EĞLENCE MERKEZİ PHALAROPE AQUALAND AÇILDI (7)

Phalarope Aqualand’in neşe dolu dünyası yenilenen yüzüyle hizmet vermeye başladı. 35 bin metrekare alana kurulu eğlence merkezinde çocuklar ve gençlerin yanında, büyüklerinde hoş zaman geçirebilecekleri bir şekilde tasarlandı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Phalarope Aqualand yeni ismi ve uzman tasarım ekibinin de önerileriyle yüksek kapasiteli, heyecanlı, eğlenceyi ve paylaşmayı garantileyen, hep “yeni” ve “en iyi” sloganı ile Bodrum Ortakent’de hizmet vermeye başladı. 27 Mayıs itibarı ile Bodrumlulara ve Bodrum’a tatile gelen turistlere hizmet verecek olan Phalarope Aqualand açılış kokteylinde gazetecilere bilgi veren işletmenin Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Fırat şunları söyledi; “Biz Phalarope Aqualand ailesi olarak iyi işler yapmak istedik, bunu başardığımıza  inanıyoruz. Gelen bütün tepkiler olumlu yönde. Böyle kötü bir sezonda Bodrum’a daha iyi bir hizmet nasıl verebiliriz. Buna göre hareket ettik. İnsanlardan aldığımız bu olumlu tepkileri sezon boyunca da görmek istiyoruz.”

Büyükşehir Proje İnşaat Proje ve Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı San. Tic. Ltd. Şti.ne ait Phalarope Aqualand yönetim kurulu başkanı Serdar Fırat (1)Phalarope Aqualand’ın hemen hemen tamamının yenilendiği ve bakımdan geçirildiğini ifade eden Fırat peyzajının ve personelinin de yenilendiğini söyledi. Fırat “İyi hizmet verebilmek için, özellikle tecrübeli personeli seçerek işletmemize kazandırdık. Hizmet sektörü için bunun çok önemli olduğunu biliyoruz.” dedi.

Geniş bir alana kurulmuş olan Phalarope Aqualand  7’den 70’e her yaşta insan için su ile yapılan aktiviteler sunuyor. Çocuklar ve gençlerin yanında büyüklere yönelik havuz partileri, konserler ve buna benzer çeşitli etkinliklerinde olacağının bilgisini veren Serdar Fırat açıklamasını şu sözler ile tamamladı; “İnsanların huzurlu ve güvenli bir tatil yapabilmesi için elimizden geleni yaptık.”

Zeynep Kasalini BODRUM’UN EĞLENCE MERKEZİ PHALAROPE AQUALAND AÇILDI (1)Zeynep Casalini canlı performansının da gerçekleştirdiği açılış, çeşitli show ve animasyonlar ile daha da renklendi.

Phalarope Aqualand bu yaz Bodrum’un en iddialı eğlence merkezlerinden birisi olacak. 3000 kişilik kapasitesi, 8 adet havuz, 2 adet çocuk havuzu, 1 adet dalga havuzu ve 1 adet jakuzi kaydıraklı yüzme havuzları, çocuk ve yetişkinler için özel havuzlar, showlar, animasyon ekipleri, mini club, düğün ve diğer organizasyonlarla hizmet verirken, 26 adet çeşitli aktiviteler yapılabilecek değişken boyutlarda Örgü, döngü, kamikaze vb. gibi kaydırakları mevcut.  Tesiste 18.000 metrekare yeşil alan, 6.500 metrekare güneşlenme alanı 750 adet şezlong bulunuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.