Bodrum Gündem

BAFA BELEDİYE BAŞKANI OĞLUNU BODRUM’DA EVLENDİRDİ…

ozan_gülden_özgür_evlendi-(17)

Geçmiş dönem Bafa Belediye Başkanı Cahit Özgür’ün oğlu Ozan Özgür, Gülden Karaca evlendi. CHP ’de çiftin nikah şahitliğini yaptı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Büyükşehir yasasının devreye girmesi ile 30 Mart’tan itibaren kapanarak Milas belediyesine bağlı bir mahalle olan Bafa’da 1984-199 yılları arasında üç dönem belediye başkanlığı yapan Cahit Özgür’ün zeytinyağı tüccarlığı yapan oğlu Ozan Özgür ile iç mimar Gülden Karaca, Yalıçiftlik’de deniz kıyısında bulunan Şahin Motel&Restaurant’ta yapılan düğün töreni ile dünya evine girdi.

ozan_gülden_özgür_evlendi (14)Düğün sahipleri Nezahat ve Cahit Özgür ile Kezban Karaca konukları kapıda karşıladılar. CHP Muğla Milletvekili Av.Akın Üstündağ ve Berhan Şimşek başta, CHP’nin Muğla siyasetinde önde gelen isimleri geçmiş dönem Muğla CHP Milletvekili Fevzi Topuz, CHP Muğla geçmiş dönem İl Başkanları Mehmet Kocagöz ve Süleyman Uslu, CHP Muğla İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Coşkun, Bodrum Belediyesi Meclis üyeleri Taner Uslu ve Mehmet Özalın, Bafa geçmiş dönem Belediye Başkanı Zühra Dönmez, CHP Bodrum geçmiş dönem ilçe Başkanları Sedat Keten, Dr.Kerim Cangır, Durmuş Ali Öztürk, Muğla İl Genel Meclisi geçmiş dönem üyeleri Mükerrem Uyar, Şükrü şehir, Cesur Öncel, Maden İş Sendikası Yatağan Şube eski Başkanı Süleyman Girgin ve davetliler katıldı.

ozan_gülden_özgür_evlendi (13)CHP Muğla Milletvekili Av.Akın Üstündağ hükümetin güven oylaması için Ankara’ya dönmek zorunda olduğunu ifade ederek düğünden erken ayrıldı. Üstündağ Bafa CHP örgütünün burada olduğunu kaydederek şöyle konuştu; “Genç çiftlere mutluluklar diliyorum. Ben uçağa yetişip yarınki güven oylamasına katılacağım. O yüzden biraz erken ayrılmam gerekti. Kutluyorum. Sevgili başkanım ve eşine de hayırlı olsun diliyorum.”

Davetliler gelin ve damadı beklerken Yalıçiftlik’in mükemmel deniz manzarasını izlediler.

Nikahın kıyılmasının ardından gerçekleşen havai fişek gösterisi gerçekleştirildi. Genç çift Gülden ve Ozan’ın arkadaşları ile davetliler gece boyu çeşitli müzikler eşliğinde eğlenirken, siyasilerinde kendi aralarında Muğla siyasetine dair sohbet ettikleri görüldü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.