Bodrum Gündem

KOCADON’U CEZAEVİNE GÖNDEREN HAKİM DE TUTUKLANDI… 

KOCADON’U CEZAEVİNE GÖNDEREN HAKİM DE TUTUKLANDI… 

kocadon tutuklanma manşet

1 Haziran 2012 tarihinde birçok suçlamayla tutuklanarak Muğla Cezaevi’ne gönderilen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un ilk duruşmasını gerçekleştiren ve tutuklama kararını veren hakim de “Darbe Girişimi kapsamında” tutuklandı.

Bodrum Gündem Haber

15 Temmuz Darbe Girişimi sonrası başlatılan FETÖ Paralel Devlet Yapılanması operasyonları kapsamında, HSYK birçok hakim ve savcıyı görevden uzaklaştırmış, bazı hakim ve savcılar için de yakalama kararı verilmişti. Gözaltına alınan bu hakimler arasında, 2012 yılında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un tutuklanmasına karar veren ve 100 gün cezaevinde yatmasına sebep olan hakim Hacere Toptan Şimşek de görev yaptığı Susurluk’ta gözaltına alınarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

mehmet kocadon cezaevinden çıkışında1 Haziran 2012’de tutuklanan ve Muğla Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve beraberindekiler, çıkarıldığı ilk duruşmada serbest bırakılmış ve yargılamanın ardından tüm suçlamalardan beraat etmişti.

 

Yorumlar

  1. mahmuyt dedi ki:

    gün olur devran döner. kimse günahını bir ömür taşımaz, saçma sapan iddanamelerle insanları aylarca içerde tutanların hesap günü