Bodrum Gündem

BODRUM’DA ÇOK SAYIDA GÖZALTI VAR

527d9e5a992df104d09cb7aeBodrum’da, darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturma kapsamında, 10 kişi gözaltına alınırken Özel Merter Eğitim Kurumları mühürlendi. ile Bodrum Sanayici ve İş Adamları Derneğinde de (BOSİAD) detaylı arama yapıldı.

Bodrum Gündem Haber

Darbe girişimi sonrası Bodrum’da başlatılan soruşturmalar kapsamında 10 kişi gözaltına alındı.

Polis ekipleri, akşam saatlerinde kentte eş zamanlı operasyon düzenledi. FETÖ/PDY üyesi oldukları ve mali destek sağladığı iddiasıyla C. Ü., M. E., O. S., Ö. F. H., A. Ö., A. P., H. A., K. K., M. A. ve S. G.  gözaltına alındı. Emniyete götürülen şüphelilerin sorgusunun sürdüğü bildirildi. Ayrıca ikametlerinde bulunamayan ve yurt dışına çıkış yasağı bulunan bir kaç kişinin de arandığı öğrenildi.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:

“Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Bodrum’da bulunan Merter Koleji ve BOSİAD isimli kurumlara bağlantılı olarak FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü’ne finansal kaynak sağlamak üye olmak suretiyle üye olmak suçlamasıyla, daha önceden arama – el koyma işlemleri yapılan şahıslardan 10 kişi gözaltına alınmıştır. Gözaltı talimatı verilen diğer şahısların ikametlerinde olmadıkları anlaşılmıştır, yurt dışına çıkış yasağı konularak yakalama çalışması Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü birimlerince devam etmektedir. Şahısların Emniyet Müdürlüğündeki ifade işlemleri sonrası adliyeye sevkleri sağlanacaktır. Gelişmeler ayrıca bilgi verilecektir”

Öte yandan geçtiğimiz gece polis ekipleri tarafından arama gerçekleştirilen Merter Eğitim Kurumları mühürlendi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.