Bodrum Gündem

ÖDÜLLÜ FOTOĞRAFLAR BODRUM’DA SERGİLENİYOR…

ÖDÜLLÜ FOTOĞRAFLAR BODRUM’DA SERGİLENİYOR…
Recep-Peker-Tanıtkan-fotoğraf-sergisi
Dünya ve Avrupa birinciliği gibi uluslararası ödüllere sahip fotoğraf sanatçısı, gazeteci Recep Peker Tanıtkan Bodrum’da fotoğraf sergisi açtı. Mor Sanat Galerisi’nde açılan sergiye sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.
Bodrum Gündem Haber
Mor Sanat Galerisi’nde açılan sergide, duayen gazeteci Can Pulak ile beraber de çalışan fotoğraf sanatçısı ve gazeteci Recep Peker Tanıtkan’ın resim sergisinde Türkiye ve bir çok farklı ülkede çektiği 46 eseri bulunuyor. 1971 yılında Günaydın Gazetesi’nde mesleğe başlayan, ardından Barış Gazetesi’nde çalıştıktan sonra, Tempo dergisini kuran Tanıtkan’nın Uzun yıllardan beri çektiği fotoğraflarından oluşan sergisi büyük beğeni topladı.
Recep-Peker-Tanıtkan-fotoğraf-sergisi-1Recep Peker Tanıtkan Bodrum’da açtığı sergisi hakkında “Bu 32. kişisel sergim. Fotoğraflarımın hemen hemen hepsi doğa fotoğrafı. Buradaki sergilediğim fotoğraflardan iki tanesi ile Avrupa birinciliği elde ettim. Bunun yanı sıra 20’ye yakın Türkiye birincisi olan fotoğrafım var” dedi.
Sergi 1 ağustos tarihine kadar gezilebilecek.
Recep-Peker-Tanıtkan-fotoğraf-sergisi-2 (3) Recep-Peker-Tanıtkan-fotoğraf-sergisi-2 (2) Recep-Peker-Tanıtkan-fotoğraf-sergisi-2 (1)
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.