Bodrum Gündem

ASKERİ HELİKOPTER UÇTU, HERKES KORKTU…

ASKERİ HELİKOPTER UÇTU, HERKES KORKTU…
GÖLTÜRKBÜKÜNDE-ASKERİ-HAREKETLİLİK
Bodrum’un cennet köşelerinden Göltürkbükü koyunda demirli onlarca yatın üzerinde uçan askeri helikopter ile denizdeki sahil güvenlik botu heyecan yarattı. Bir çok turistin bu hareketlilikten dolayı tatillerini yarıda keserek otellerinden ayrıldığı ifade ediliyor…
Bodrum Gündem Haber
Askeri hareketliliğin resmi olarak belirtilmemesine rağmen, Marmaris’te Cumhurbaşkanının bulunduğu otele baskın yaptıktan sonra kaçan askerlere yönelik olduğu belirtiliyor.
Bodrum’un cennet turizm köşelerinden beş yıldızlı otel ve tatil köyleri ile onlarca lüks yatın demirlediği Göltürkbükü mahallesi koyu ve Cennetkoy üzerinde saat 21.00 sıralarında uçan askeri helikopter ile denizden devriye gezen sahil güvenlik botunu gören yatçılar ve turizmciler heyecanlı anlar yaşadı. Otellerin sahillerinden bu hareketli anları takip eden turistlerde oldukça tedirgin oldular.
BOYD Başkanı Serdar Karcılıoğlu açıklamaları (3)KAÇAK DARBECİLER ARANIYOR…
Bodrum Profesyonel Otelciler Derneği Başkanı (BOYD) Serdar Karcılıoğlu, hareketliliğin darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tatil yaptığı otele baskın yapan kaçak askerlerle ilgili olarak polis, jandarma ve sahil güvenlik ekiplerinin yaptığı rutin operasyonlardan biri olduğunu tahmin ettiklerini söyledi. Karcılıoğlu “Biraz önce üzerimizden uçan askeri helikopter ile denizdeki sahil güvenlik botunun arama yaptığını öğrendik. Ayrıca turistik otellere ve orman içine giden yollar kontrol altına alınmış durumda, operasyon sürüyor” dedi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.