Bodrum Gündem

FETÖ’NÜN ABLASI NAZLI ILICAK, BODRUM’DA DİDİK DİDİK ARANIYOR…

FETÖ’NÜN ABLASI NAZLI ILICAK, BODRUM’DA DİDİK DİDİK ARANIYOR…

nazli_ilicak_feto_abla_araniyor_bodrumgundem

15 Temmuz darbe girişimin ardından başlatılan soruşturmada Nazlı Ilıcak ve 42 gazeteci için gözaltı kararı çıktı. Nazlı Ilıcak için Bodrum’da operasyon başlatıldı. Ilıcak karada, havada ve denizde aranıyor.
Bodrum Gündem Haber
Gözaltı talebi, İstanbul Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Başsavcı Vekili İrfan Fidan’dan geldi. Yapılan operasyonlarda gazeteciler Yakup Sağlam, İbrahim Balta, Seyid Kılıç, Bayram Kaya ve Cihan Acar’ın gözaltına alındığı kaydediliyor. Diğer şüphelilerin evlerinde bulunamadığı öğrenilirken, hakkında gözaltı kararı verilen isimler arasında Nazlı Ilıcak (72) da var.

Gözaltı kararı doğrultusunda polisin, Nazlı Ilıcak’ın Beylerbeyi’ndeki evine gittiği öğrenildi. Ekiplerin Ilıcak’ı evinde bulamadıkları ancak evde arama yaptıkları bilgisi veriliyor.

MOBESE’DEN GÖRÜLDÜ, 05.00’TE BODRUM’A GİRİŞ YAPMIŞ…

Diğer taraftan, MOBESE görüntülerinden Ilıcak’ın sabah saat 05.00’te Bodrum’a giriş yaptığı belirlendi. Bunun üzerine Nazlı Ilıcak’ın Bodrum’da bulunan yazlığında arama yapıldı. Lakin Ilıcak yazlıkta bulunamadı. Yazlığın bahçıvanı, Nazlı Ilıcak’ın eve gelmediğini söylediği belirtildi. Ilıcak’ın akrabası olan işadamı S.I.’nın evine de polis ekipleri gitti. Burada da arama yapıldı ancak burada da Ilıcak’a ulaşılamadı.

TEKNE VE EVLERDE ARAMA…
Polis ekipleri, Nazlı Ilıcak’ın yazları tatil yaptığı teknede de arama yaptı. Polis ve jandarma ekipleri, koylardaki teknelerde ve ilçelerdeki evlerde aramalarını sürdürüyor.

HAKLARINDA KARAR ÇIKAN GAZETECİLER…

Savcılık kaynaklarından alınan bilgiye göre, haklarında yakalama emri çıkarılan isimler şöyle:

“Abdullah Abdulkadiroğlu, Abdullah Kılıç, Ahmet Dönmez, Ali Akkuş, Arda Akın, Ayşe Nazlı Ilıcak, Bayram Kaya, Bilal Şahin, Bülent Ceyhan, Bülent Mumay, Bünyamin Köseli, Cemal Azmi Kalyoncu, Cevheri Güven, Cihan Acar, Cuma Ulus, Emre Soncan, Ercan Gün, Erkan Akkuş, Ertuğrul Erbaş, Fatih Akalan, Fatih Yağmur, Habip Güler, Hanım Büşra Erdal, Haşim Söylemez, Hüseyin Aydın, İbrahim Balta, Kamil Maman, Kerim Gün, Levent Kenez, Mahmut Hazar, Mehmet Gündem, Metin Yıkar, Muhammed Fatih Uğur, Mustafa Erkan Acar, Mürsel Genç, Selahattin Sevi, Seyid Kılıç, Turan Görüryılmaz, Ufuk Şanlı, Ufuk Emin Köroğlu, Yakup Sağlam ve Yakup Çetin.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.