Bodrum Gündem

BODRUM MAUSOLEUM LİONS KÜLÜBÜ DEVİR TESLİM…

Bodrum Mausoleum Lions Külübü devir teslim töreni 2016-2017 (1)

“Üzerinde güneş batmayan bir topluluk” olarak değerlendirilen Lions Kulüpleri 100 Kuruluş yıllarını kutluyorlar. Bodrum Mausoleum Lions Külübü’de yeni dönem başkanı Abdullah Berem ve yönetimi görevi devraldı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Mausoleum Lions Külübü’nde yeni dönemde görev yapacak olan başkan Abdullah Berem ve yönetim kurulu görevlerini, 2015-2016 dönem başkanı Ender Kasal ve yönetiminden devraldı. Bodrium Otelde düzenlenen görev devir teslim törenine 118 R Bölgesi Genel Yönetmeni Cahit Kişioğlu ile geçmiş dönem 118 R Bölgesi Genel Yönetmeni Erdal Eminoğlu, Bodrum Mausoleum Lions Külübü rehberi Recep Cingöz, Bodrum Lions Külübü başkanı Dursun Yiğit, üyeler ve konuklar katıldı.

118 R Bölgesi Genel Yönetmeni Cahit Kişioğlu tarafından yönetilen devir teslim töreninde Mehmet Akif Bilgili ve Ezgi Deniz Özenoğlu adlı iki üyenin de kabul töreni gerçekleştirildi. Başkanlığı devreden Kasal birlikte çalıştığı yönetim kurulu üyelerine de birer plaket takdim etti.

Bodrum Mausoleum Lions Külübü devir teslim töreni 2016-2017 (11)MUĞLA AYDIN, ANTALYA İLLERİNDE 57 KULÜP ÇALIŞIYOR…

Avukat Cahit Kişioğlu bu bölgenin Lions 118R olarak anıldığını ve Ege ve Akdeniz bölgesinin başkanı olduğunun bilgisini vererek şöyle konuştu; “57 kulübümüzle İzmir çevresi, Muğla Aydın, Antalya illerinde kulüplerimiz yurttaşlarımıza hizmet için çalışıyorlar. Buraya da devir teslim töreni için geldik. Bizim her yıl 1 Temmuz’da görev başlar, 30 Haziranda sona erer. 1 Temmuz’dan sonra bu devir teslim törenlerini yaparız. Her yıl başkanımızı olabildiğince yeniler ve yeni kişiler göreve geçer. Bu hizmet bayrağını ileriki yıllara doğru taşıyoruz. Bu devir teslim töreni yine bir bayrağın, meşalenin el değiştirmesidir. Bugün hem iki yeni üyemizi alacağız, hem de devir teslim törenini yaparak yeni bir dönemde hizmetlere doğru koşacağız.”

Bodrum Mausoleum Lions Külübü devir teslim töreni 2016-2017 (6)MÜLTECİLERE YARDIM ÇANTASI DAĞITTIK…

2015-2016 dönem başkanı Enver Kasal bir yılın su gibi aktığını kaydederek duygularını şöyle dile getirdi; “Geçen seneyi dün gibi hatırlıyoruz deriz, gerçekten zaman su gibi akıp geçiyor. Güzel geçti, güzel bir dönemdi. Biliyorsunuz Lions kulüplerinin amacı yardım. En kısa deyimiyle bu. O yüzden biz gerekli şeyleri, gerekli yerlere bu sene zarfında ulaştırdık. Bunun için çok büyük çaba sarf ettik. Kimsesizlere, yardıma muhtaç insanlara yardımları ulaştırdık. Göz sağlığı ile ilgili olan aktiviteleri yerine getirdik. Yaptığımız bir tiyatro gösterisinden elde ettiğimiz gelirle Bodrum Sağlık Vakfı’nın spor salonunu yaptık, oraya spor aletleri, oranın düzenlenmesi gibi aktiviteler yaptık. 118R çevresinin bir aktivitesiydi ama bu aktivitenin Bodrum kalemi olarak biz de bir görev aldık ve mülteciler için yardım çantası adı altında bir aktiviteyi de Bodrumda gerçekleştirdik. Bunun için de biz büyük bir rol oynadık. Yardımların da gerektiği yerlere gittiği inancındayız. Bunlar için koşturduk. Bir sivil toplum örgütü olarak gücümüz yettiğince yapabildiğimiz her şeyi yaptığımız inancındayız. Devri Abdullah başkanıma bırakıyorum. İnşallah Lions her zaman gündemde olacak, Dünya’da her zaman geçerli olacak. Biz Bodrum’da 3 kulübüz. Biz yine hizmetlerimize devam ediyoruz. Geçen sene de bunu söylemiştim yine söylüyorum; Hizmet ediyoruz diyerek devri Abdullah başkanıma bırakıyorum.”

Bodrum Mausoleum Lions Külübü devir teslim töreni 2016-2017 (15)2016-2017 DÖNEMİ BAŞKANLARI AYRICALIKLI…

Başkanlık görevini devreden Kasal 2016-2017 döneminin çok farklı bir anlamı olduğunu da anımsatarak sözlerini şöyle tamamladı; “Abdullah başkanımız bu sene için çok önemli bir görevi var. Başkan ama ayrıcalıklı bir başkan. Şundan dolayı; kendisi 100. yıl başkanı. Dünya’da Lions’un kuruluşunun bu sene 100. yılı. 1917 yılında Melvin Jones tarafından kurulmuş bir organizasyondur bu. Bunun da 100. yıl başkanı olmak bir ayrıcalıktır. Ona yeni döneminde başarılar diliyorum.”

Bodrum Mausoleum Lions Külübü devir teslim töreni 2016-2017 (16)BEKLENTİMİZ SADECE MANEVİ HUZURDUR…

2016-2017 döneminde Başkanlığı devralan Abdullah Berem ise oldukça heyecanlı olduğunu belirterek şunları söyledi; 1999 yılından beri Bodrum’dayım. 10 yıldan beri de Lions’dayım. İnşaat işiyle uğraşıyorum. 1999 yılında Antakya’da üniversiteyi bitirdikten sonra Bodrum’a geldim.  Enver başkanımdan çok güzel bir dönem devraldım. Çok güzel çalışmalar yaptı. Biz de bu çalışmaların devamını daha da büyüterek, yardıma ihtiyacı olan hizmet edebileceğimiz kuruluşlara insanlara ulaşarak yapmaya çalışacağız. Amacımız hizmet etmek. Bu seneki ekibimiz, arkadaşlarımız, üyelerimiz çok güvenilir, çok sağlam insanlar. İyi kitleye ulaşacağız, iyi yardımlar yapacağız. Bizim beklentimiz sadece manevi huzurdur. Onu dışında başka bir beklentimiz yok. İnşallah güzel bir dönem olacak. Elimizden gelen her şeyi yapacağız.”

Bodrum Mausoleum Lions Külübü devir teslim töreni 2016-2017 (13)Bodrum Mausoleum Lions Külübünde Abdullah Berem’in başkanlığında, Üyelik Direktörü Filiz Hepsarsar, Kulüp Amiri M.Akif Bilgili, Toplantı Yönetmeni Anıl Özcan, 3.Başkan Yardımcısı Gökhan Örtmen, 2.Başkan Yardımcısı Mert Ersönmez, 1.Başkan Yardımcısı Sertaç Eyibilir, Sayman Koray Şimşek, Sekreter Güzide Ersöznmez ve geçmiş dönem başkanı Enver Kasal’dan oluşuyor.

Yorumlar

  1. ORHAN BİLGÜTAY dedi ki:

    TELEFONUMUN ŞARJI BİTTİGİ İÇİNKONUŞAMADIM. TELEFON NUMARANIZDA BU SEBEPTEN SON ARAYAN NUMARALARDA YOK. SİZİNLE İRTİBAT KURAMADIM ÜZGÜNÜM

  2. orhanbilgütay bursa çekirge lions kulüp üyesi olarak kulübünüs toplantısına misfir olmak dileğimdir telefonum 05326546265 dedi ki:

    telefon numaram 05326546265 ararsanız mutlu olurum

    1. Sayın Orhan Bilgütay,

      talebiniz Liona Kulübü başkanına mesaj olarak yönlendirildi
      bilginize,

      Çiçek Bozoğlu

      BG

  3. Orhan Bilgütay dedi ki:

    Bursa Linos üyesi olarak Milas Güllük mahallesine göç ettim kulübünüzün bir toplantısına katılmak dileğimdir telefon numaram 0532 654 62 65. ilginize teşekkürlerimi sunarım
    [email protected]