Bodrum Gündem

KÖYLÜ AİLESİ BABALARINI TOPRAĞA VERDİ…

hüseyin-köylü-vefat-etti (1)

Bodrum ve Muğla siyasetinin tanınmış isimlerinde geçmiş dönemde Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanlığı ve Muğla İl Genel Meclisi Başkanlığı yapan Turizmci Avukat Zeki Köylü ve kardeşi turizmci Hatice Vartel’in babaları, Yeniköy mahallesinin ağabeyi Hüseyin Köylü 87 yaşında vefat etti.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum ve Eski Çeşme mahallesi ahalisi tarafından sevilen ve sayılan Hüseyin Köylü, Eski Çeşme mahallesi, Fırkateyn sokağında bulunan evinde 20 Ağustos Cumartesi gecesi geçirdiği kalp krizi sonunda hayatını kaybetti. Hüseyin Köylü’nin vefatı başta ailesini ve yakınlarını üzüntüye boğdu.

hüseyin-köylü-vefat-etti (16)Yeniköy Mahalle camisinde öğlen namazının ardından, cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Yatağan Belediye Başkanı Haşmet Işık, CHP Muğla Gençlik Örgüt Başkanı Tufan Erkan Yakar, Belediye Meclis Üyeleri Ali Öztürk, Mustafafa Saruhan, Güneri Günaydın, Mustafa Paşalı, Bodrum Esnaf Kooperatifi Başkanı Mustafa Danacı, geçmiş Bodrum belediye Başkanlarından Cevat Bilgiç, Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Halil Özyurt, geçmiş dönem CHP İlçe Başkanları Dr.Kerim Cangır, Okan Özsu, Duran Öztürk’ün de aralarında olduğu çok sayıda kişi katıldı.

Natika Köylü ile evli olan merhum Hüseyin Köylü’nün; oğlu Zeki ve gelini Yurdagül Köylü’den, Itır ve Hüseyin Cem ile kızı Hatice ve damadı Oktay Vartel’den de, Hüseyin ile Meriç adında toplam dört torunu bulunuyor.

Bodrum Gündem ailesi olarak; merhum Hüseyin Köylü’ye Allah’tan Rahmet, kederli ailesine ve dostlarına da başsağlığı dileriz…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.