Bodrum Gündem

“GEREKİRSE MUĞLA’DAN, ARTVİN’E KADAR YÜRÜRÜZ”

CHP-Muğla-örgütü-kılıçdaroğluna-saldırıya-sert-tepki-verdi (1)

Belediye Binası açılışı ve çeşitli ziyaretler için Artvin’in Şavşat İlçesi’nden Ardanuç İlçesi’ne giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki konvoyun, Yanıklı Köyü yakınında saldırıya uğraması üzerine İl Binası’nda konuşan CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, saldırıyı kınadıklarını söyleyip, “Doğru bildiğimiz yoldan ayrılmayacağız. Gerekirse Muğla’dan Artvin’e kadar yürürüz!” dedi.

Bodrum Gündem Haber

Türkiye’de terör örgütlerinin hiç hoş olmayan bir davranış sergileyip, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na saldırması nedeniyle toplandıklarını söyleyen CHP Muğla İl Başkan Mürsel Alban, doğru bildikleri yoldan ayrılmayacaklarını belirterek şöyle konuştu; “Roketatarlı terörist bir grup, Genel Başkanımıza saldırı girişiminde bulundu. Bu saldırı ise güvenlik güçlerimizin dikkati sayesinde önlendi. Bu bakımdan canını hiçe sayan asker ve güvenlik güçlerimizi kutluyorum.”

CHP İlçe Örgütleri ile birlikte Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, CHP Muğla Milletvekili Av.Akın Üstündağ ve ilçe belediye başkanları ile çok sayıda yurttaş CHP Genel Başkanına yapılan saldırıyı protesto ederek, bu saldırının Türkiye’ye yapıldığını kaydettiler.

CHP-Muğla-örgütü-kılıçdaroğluna-saldırıya-sert-tepki-verdi (2)CHP TÜRKİYE’NİN SİGORTASIDIR…

CHP İl Başkanı Mürsel Alban, nereden gelirse gelsin terörü ve terörden beslenenleri nefretle kınadıklarının altını çizerek “Bir Gider, Bin Geliriz” dedi.

Başkan Alban, Cumhuriyet Halk Partisinin, Türkiye’nin sigortası olduğunu vurgulayarak şunları söyledi; “Teröristlerin saldırısından korkmayacak ve yılmayacaktır. CHP, 15 Temmuz darbe girişiminde tavrını, net ve tutarlı bir şekilde ortaya koydu. Demokrasiyi, Laik Türkiye Cumhuriyeti’ni, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ilke ve devrimlerini, Türk Bayrağı’nı savunup, CHP’nin bu ülke demokrasisi için ne kadar önemli olduğunu gözler önüne serdi. Cumhuriyet Halk Partisi’ne yapılan bu saldırı, Türkiye’nin demokrasisine, laikliğine, Atatürk’e karşı yapılan bir saldırıdır. Bu saldırı ile CHP’nin önemini Halkımıza daha fazla duyurmamız gerekiyor. Mücadelemize aynen devam edeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi yaşadıkça, bizler var oldukça, bu ülkenin birlik beraberliğini bozdurmayacak ve mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz.  Ülkemizi daima birlik, beraberlik ve bütünlük içerisinde tutacağız. Ayrıştırmaya kalkanlara da müsaade etmeyeceğiz. Doğru bildiğimiz yoldan asla dönmeyeceğiz. Korkmuyoruz, yılmıyoruz ve sinmiyoruz. Hepimiz Kemaliz. Bir gider, bin geliriz!”

CHP-Muğla-örgütü-kılıçdaroğluna-saldırıya-sert-tepki-verdi (4)BİRLİĞE SIKILMIŞ KURŞUN

Gerekirse Muğla’dan Artvin’e kadar yürüyeceklerini söyleyen CHP Muğla İl Başkanı Alban bu kurşunların, ülkenin birliğine ve beraberliğine sıkılmış kurşunlar olduğunu kaydetti. Alban konuşmasına şu sözler ile devam etti; “Teröristler ise sadece düştükleri yeri yakabilir, güçlerini sadece kendilerini besleyenlere gösterebilir. Onlar sadece kinden ve öfkeden beslenir. Güçleri bize işlemez, bize sökmez! Cumhuriyet Halk Partisi, dimdik ayaktadır. Programları aksatmadan ve iptal edilmeden var gücüyle, çalışmaları ise daha da çoğalarak devam edecek.”

CHP-Muğla-örgütü-kılıçdaroğluna-saldırıya-sert-tepki-verdi (6)DAHA ÇOK KENETLENECEĞİZ…

Cumhuriyet Halk Partisi olarak demokrasinin, barışın ve özgürlüklerin daima yanında olacaklarını vurgulayan Başkan Alban Konuşmasının sonunda Devrimci Halk Ozan Hasan Hüseyin Korkmazgil’in dizelerini de paylaşarak, şöyle tamamladı; “Atatürk ilke ve devrimlerinin ve de Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet yaşaması için mücadelemize devam edeceğiz. CHP olarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin doğusundan batısına, birlik ve beraberlik için çabalayacağız. Edirne’den Hakkari’ye, Muğla’dan Artvin’e kadar Türk Milleti olarak her zamankinden daha fazla birbirimize kenetleneceğiz. Terörün her türlüsüne tek yürek olarak, birlikte cevap vereceğiz. Hiçbir güç bizleri, doğru bildiğimiz yoldan ayıramayacak. Ekilir ekin olarak geliriz, Ezilir un olarak geliriz, Bir gider, bin olarak geliriz, Bizi vurmak, sizin için bir kurtuluş olmaz!”

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.