Bodrum Gündem

BÜYÜKŞEHİRİN ZAMAN GAZETESİNE VERDİĞİ İLANLAR BAŞ AĞRITIYOR…

BÜYÜKŞEHİRİN ZAMAN GAZETESİNE VERDİĞİ İLANLAR BAŞ AĞRITIYOR…

Muğla-Büyükşehir-Belediye-Başkan-Yardımcısı-Yavuz-Kayı-iddiaları-yanıtladı-2

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Kayı,  FETÖ/PDY Operasyonları kapsamında kapatılan Piri Reis Koleji’nin ruhsatlarının Muğla belediyesi tarafından verildiği yönündeki iddialara yanıt verdi. Kayı kendisinin ve Başkan Dr. Osman Gürün’ün kasıtlı olarak yıpratıldığını söyledi.

Bodrum Gündem Haber

CHP’nin önde gelen bazı isimleri tarafından Muğla Büyükşehir Belediyesinin, FETÖ yayın organı olarak bilinen Zaman Gazetesine verdiği ilanlar nedeni sert bir şekilde eleştirilirken, bazı ulusal yayın organlarında ve sosyal medya üzerinden FETÖ/PYD operasyonları kapsamında kapatılan Piri Reis Koleji’nin ruhsatlarının da Muğla belediyesi tarafından verildiği yönünde iddialar yer almaya başlamıştı. Bu iddiaların hedefinde olan olan Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Kayı bir basın açıklaması düzenleyerek hakkındaki iddialara yanıt verdi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Kayı “Piri Reis kolejinin ruhsatının belediye tarafından verildiği ima edilmek isteniyor. O kolejin ruhsatını İl Özel İdaresi vermiştir. Belediye ile en ufak bir ilişkisi yoktur.” dedi. Damadının FETÖ operasyonları kapsamında tutuklandığını ve birilerinin de tutuklanan damadı üzerinden, kasıtlı olarak kendisini ve Başkan Dr.Osman Gürün’ü yıpratmaya çalıştıklarını kaydetti.

muğla fetö piri reis kolejiKAYI; “RUHSATI BELEDİYE VERMEDİ”…
Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Kayı FETÖ/PDY’ye ait Piri Reis Kolejinin ruhsatının belediye tarafından verildiği yönündeki iddialara şöyle yanıt verdi; “Muğla Belediyesi döneminde Piri Reis özel okulunun yapıldığı yer mücavir alan dışındaydı. Bu okullara ruhsatını veren İl Özel İdaresidir. Nasıl, niye izin verildi, ben bilemem. Belediyelerin özel okulların açılışı için bir yetkisi yok. Bu milli eğitim ile alakalı. Maksadım başkasını suçlamak değil. Fakat bu şekilde suçlamalar devletini, milletini, Cumhuriyetini seven bizleri çok üzüyor. O kolejin ruhsatını il özel idaresi vermiştir. Belediyeyle en küçük bir alakası yoktur”

Damadı FETÖ/PDY kapsamında tutuklanan Kayı, “Ben o kolejin bahçesinden bile içeri girmedim. O dönem o kolej açılırken kimler gitti ona bakmak lazım” dedi.

DAMADIM ÜZERİNDEN BENİ ve BAŞKAN GÜRÜN’Ü YIPRATIYORLAR…

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Kayı’nın, Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY operasyonunda tutuklanan damadı Mustafa A. ile ilgili ise “Operasyon kapsamında damadım tutuklandı. Ben damadımın aklanıp tekrar aramıza döneceğinden eminim. Ancak bu konularla ilgili suçu varsa suçunu da çekecektir. Mahkeme kararına saygı duymak lazım. Ancak damadım üzerinden beni. Benim üzerimden de Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ü yıpratmaya çalışıyorlar” dedi.

Yavuz Kayı hakkında yapılan asılsız paylaşım ve yazıları da yargıya taşıyacağını bildirdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.