Bodrum Gündem

İLK KEZ BODRUMLU SİNAMA SEVERLER İZLEDİ…

İLK KEZ BODRUMLU SİNAMA SEVERLER İZLEDİ…

6pamuk prens tamer karadağlı birol güven (1).BodrumTürk Filmleri Haftası kapsamında, Bodrum Kalesi Kuzey Hendeğinde, Tamer Karadağlı’nın başrolünü oynadığı “Pamuk Prens” filminin gösterimi yapıldı. Tamer Karadağlı ve Birol Güven’de izleyiciler arasında filmi izlediler.

Bodrum Gündem Haber
Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğünün katkısıyla Bodrum Sinema ve Kültür Deneği, Cinemarine Sinemaları, Magazin Gazetecileri Derneği ve SİSAY tarafından 2 Ekim tarihine kadar devam edecek olan etkinlik kapsamında “Pamuk prens” filmi ilk kez Bodrum ilçesinde halka açık gösterildi.
Bodrum Kalesi’nde düzenlenen gösterim öncesinde filmin başrol oyuncusu Tamer Karadağlı ile yönetmen, senarist ve yapımcı Birol Güven ve Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği (SİSAY) Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Sezgin izleyicilerle buluştu.
Etkinlikte konuşan Sezgin, Bodrum Türk Filmleri Haftası etkinliklerine, Pamuk Prens filmi ile devam ettiklerini söyledi. Filmin Türkiye’de ilk kez Bodrum’da gösterime gireceğini ifade eden Sezgin, “Filmin gösterime girişi önümüzdeki hafta olacak. Halka açık gösterim ilk kez burada yapılıyor. Filmin başrol oyuncuları da aramızda.” diye konuştu.
pamuk prens tamer karadağlı birol güven (2)İLK KEZ İZLEYİCİ KARŞISINA ÇIKTI…
Birol Güven ise Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler filminden sonra, “Pamuk Prens” ismiyle bir filmle izleyici karşısına çıktıklarını belirtti. Film haftası etkinliklerine ikinci kez katıldığını da ifade eden Güven, “Daha önce de Mandıra Filozofu filmiyle katıldık. Çok da uğurlu gelmişti. İnşallah yine uğurlu gelir.” dedi.
Filmin çok farklı bir yapım olduğuna dikkati çeken Güven, şöyle konuştu; “Ben

Türkiye’de değil dünyada da bir benzerinin yapılmadığını düşünüyorum. Sizin yorumlarınız da daha önemli. Pamuk Prens adı da Tamer Karadağlı’nın saçlarından ve sakallarından geliyor. Film aslında kara prens diye film çekmeye çalışan gençler var, Tamer beyin katılımıyla Pamuk Prens oluyor.”
AYNI KADRO İLE ÇALIŞMAK DAHA VERİMLİ…
Güven, oyunculukta çok zorlanmadığını, sadece yapımcıyı oynayabildiğini ifade ederek, sadece film içerisinde yer alan felsefeyle ilgili bir bölümde zorlandığını ve ezber yapmak zorunda kaldığını kaydetti. Güven ayrıca, filmde yaşadıkları eğlenceli anlardan da örnekler de verdi. Bir soru üzerine aynı kadro ile çalışmanın avantajlı olduğunu ve huzur verdiğini ifade eden Güven, projelerini arkadaşları ile yapmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

pamuk prens tamer karadağlı birol güven (4)BODRUM İLE İLGİLİ BİR PROJEDE ÇALIŞMAK İSTERİM…
Oyuncu Tamer Karadağlı da Bodrum’da bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bodrumla ilgili proje olduğu takdirde bu projede zevkle yer almayı düşündüğünü belirten Karadağlı, “Burada bir film veya dizi çekmeyi gerçekten çok isterim. Çünkü dünyanın en güzel yerlerinden birisi bence Bodrum. Eğer öyle bir hikaye ve bir senaryo olursa zevkle içinde yer alırım.” diye konuştu.
Yapılan kısa söyleşinin ardından Karadağlı ve Güven’e, SİSAY Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Sezgin teşekkür plaketi ve çiçek verdi. Daha sonra gecede film gösterildi.
2 Ekim’e kadar devam edecek hafta kapsamında “Çakallarla Dans-4”, “Nadide Hayat”, “Deliormanlı”, “Dedemin Fişi”, “Sevimli Tehlikeli” ve “Ertuğrul 1890” filmlerinin gösterimleri ücretsiz olarak yapılacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.