Bodrum Gündem

İSMET OSMANOĞLU SULUBOYA RESİM SERGİSİ MARİNADA…

20.10.2016
0
A+
A-

IMG_3614Bodrum’da ilk kez resimlerini sergileyen İsmet Osmanoğlu’nun sulu boya resimleri Osmanlı Tersanesi Kaymakamlık sanat Galerisinde sanatseverleri bekliyor.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Osmanlı Tersanesi Kaymakamlık Sanat Galerisinde yer alan 35 adet resmin bulunduğu sergi 19 Ekim’de yapılan açılış kokteyli ile ilk kez Bodrumlu sanatseverlerle buluştu.

1949 Giresun doğumlu, İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi mezunu olan ressam İsmet Osmanoğlu, sulu boya tekniği ile çalışma konusunda içinde hep bir arzunun var olduğunu kaydetti.  2008 yılında sulu boya hocası Fehmi Bildik ile beraber çalışmaya başlayan İsmet Osmanoğlu,  daha sonra Foça’ya yerleşir. İstanbul’da katıldığı 2 karma serginin ardından her yıl Foça’da sanatçı arkadaşları ile karma sergilere katılan ressam Osmanoğlu,  aynı yerde iki defa da kişisel sergi açtı.  Bodrum’da sulu boya tarzında yaptığı resimlerini sergileme olanağı bulan İsmet Osmanoğlu’nun 35 adet resmi Milta Bodrum Marina’da bulunan Osmanlı Tersanesi Kaymakamlık Sanat Galerisinde sanatseverleri bekliyor.

Sanatçının eserlerinin yer aldığı sergi 25 Ekim’e kadar 10:00 ile 19:00 saatleri arasında gezilebilecek.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.