Bodrum Gündem

ÇOCUKLARA “KODLAMA ve ROBOTİK” ATÖLYESİ…

ÇOCUKLARA “KODLAMA ve ROBOTİK” ATÖLYESİ…

bahçeşehir robotik ve kotlama atölyesi

Bodrum Bahçeşehir Okulları; Bodrum genelindeki tüm çocuklara açık olacak aktivitelerle öğrencilerine sunduğu kaliteli eğitimi okulun dışına taşıyor. Midtown AVM’de hafta sonları düzenlenecek olan çalışmaların ilki 12 Kasım Cumartesi günü 14:00 – 18:00 saatleri arasında ROBOTIK Atölyesi ile gerçekleşecek.

Bodrum Gündem Haber

Midtown AVM işbirliği ile, eğitim ve öğretim kalitesini dışarı taşıyan Bodrum Bahçeşehir Okulları, çevresine daha faydalı olmak adına, deneyim ve bilgisini tüm öğrencilerle paylaşmayı hedefliyor.

Kodlama ve Robotik konusunda bilgili ve deneyimli öğretmenler, öğrencilere yaş gruplarına uygun olarak Soft Brick (Lego), Kodlama ve Robotik eğitimi verecek, keyifli bir hafta sonu aktivitesine dahil edecekler.

ALGORİTMİK DÜŞÜNME BECERİSİNİ ARTTIRIYOR…

6-15 yaş çocuklara algoritmik düşünme becerisi kazandıran kodlama ve robotik etkinliğinde, çocuklar uluslararası First Lego Vakfı ve Lego Mindstrom işbirliği ile hazırlanan, geçerliliği kanıtlanmış müfredattan bir bölümü deneyimleme fırsatı bulacaklar. Analitik ve algoritmik problemlere sonuç odaklı yaklaşım ile süreç stratejileri geliştirecekler.

PARKURLARDA YARIŞACAK VE SERTİFİKA ALACAKLAR…

Çocuklar; bu eğlenceli etkinlikte anaokulu, ilkokul ve ortaokul düzeyindeki tüm yaş grupları için özel hazırlanmış parkurlarda heyecanla yarışacak ve parkuru tamamladıklarında sertifikalarını alarak bu sihirli dünyaya ilk adımlarını atmış olacaklar.

Etkinlik tüm katılımcılar için ücretsiz olarak sunulacak ve her ay farklı bir aktivite ile yıl boyu sürecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.