Bodrum Gündem

BODRUM’UN YENİ KAYMAKAMI BEKİR YILMAZ OLDU…

BODRUM’UN YENİ KAYMAKAMI BEKİR YILMAZ OLDU…

bodrumun-yeni-kaymakamı-bekir-yılmaz-bodrum-gündemÖnceki gece yayınlanan Kaymakam ve vali yardımcıları kararnamesiyle Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan Tokat Vali Yardımcılığına atanırken, Bodrum’un yeni kaymakamı Bekir Yılmaz oldu.
Bodrum Gündem Haber
Yayınlanan kararnameye göre Bodrum Kaymakamlığına Konya, Karatay Kaymakamı Bekir Yılmaz atanırken, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ise Tokat Vali Yardımcılığına atandı. Kaymakam Mehmet Gödekmerdan 2011 yılından beri bu görevi yürütüyordu.
İçişleri Bakanlığınca hazırlanan kararnameyle Türkiye genelinde 616 mülki idare amirinin görev yeri değiştirildi. Kararnameye göre, 396 ilçe kaymakamı ile 106 vali yardımcısının yeri değiştirilirken, 75 kaymakam ve vali yardımcısı il hukuk müşaviri olarak atandı.
Bekir Yılmaz Kimdir?
1964 yılında Amasya’da doğdu. 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdi. Sırası ile Çankırı Eldivan, Batman Beşiri,
Sivas Zara, Balıkesir Havran ve Gaziantep İslahiye İlçelerinde Kaymakamlık, İçişleri Bakanlığında Hukuk Müşavirliği, Konya Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2015’te Karatay Kaymakamlığına atanan Yılmaz, evli ve iki çocuk babası.
Öte yandan kararname ile Milas Kaymakamı da değişti. Milas Kaymakamlığına Of Kaymakamı Eren Arslan atanırken, Milas Kaymakamı Fuat Gürel ise Etimesgut Kaymakamlığına atandı.

Yorumlar

  1. mkamar dedi ki:

    Adam gibi adam