Bodrum Gündem

BESİAD BODRUM KAYMAKAMI BEKİR YILMAZ’I ZİYARET ETTİ…

BESİAD BODRUM KAYMAKAMI BEKİR YILMAZ’I ZİYARET ETTİ…

kaymakam ziyareti 2Bodrum Esnaf, Sanayici ve İşadamları Derneği-BESİAD Yönetimi Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz’ı makamında ziyaret etti…

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği-BESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Köroğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, 9 Ocak günü Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları Kararnamesine ile atanan Bodrum’un yeni kaymakamı Bekir Yılmaz’ı, makamında ziyaret etti.

kaymakam ziyareti 1Görüşme sırasında başta ülke ekonomisi olmak üzere, yerel ekonomi, Bodrum Turizmi ve İşletmelerin karşılaştığı sorunlar konuşuldu. Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, iş insanlarının karşılaştıkları bu sorunların çözümü noktasında yetkileri çerçevesinde gereken tüm desteği vereceklerini ifade ederken, BESİAD Başkanı Emre Köroğlu’da, Bodrumlu iş insanları olarak Bodrum’un ekonomisi ve sosyal yaşamında üzerlerine düşen tüm konularda katkı sağlamaya devam edeceklerini kaydetti. Ülke ve yerel gündem ile ilgili değerlendirmelerin yapıldığı ziyarete BESİAD Yönetim Kurulu üyeleri Kemal Özyurt, Neslihan Nazlıoğlu, Mithat Karabıyıkoğlu, Ahmet Gümüş, Adalet Ağan, Yılmaz Algül, Enver Kılıç, Ömer Dengiz, Ali Akbaba, Feridun Sezgin ve Kamil Küsülü katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.