Bodrum Gündem

EĞİTİMSEN BODRUM TEMSİLCİLİĞİ 14.GENEL KURULU YAPILDI…

EĞİTİMSEN BODRUM TEMSİLCİLİĞİ 14.GENEL KURULU YAPILDI…

Bodrum-Eğitimsen-Temsilciliği-yürütme-kurulu-2

Eğitimsen Bodrum Temsilciliği 10.Olağan Kongresi yapıldı. Yürütme Kurulu üyeliklerine Ahmet Paksoy’un Baştemsilciliği’nde Seçil Akbaba,Betül Tosun,Yüksel Okyay ve Elif Tur seçildi.

Bodrum Gündem Haber

Eğitimsen Bodrum Temsilciliği 10.Olağan Kongresi 14 Ocak 2017 Cumartesi saat 14.00’de Bodrum Merkezdeki Temsilcilik Bürosunda gerçekleştirildi. Genel Kurula HDP, ÖDP ve TMMOB temsilcileri de katılarak emek ve demokrasi mücadelesinde yan yana omuz omuza olduklarını belirttiler. Katılımcılar oluşacak yeni Yürütme Kuruluna başarılar dilediler.

Baştemsilci Ahmet Paksoy yaptığı açıklamada; “Zorlu bir dönemden geçmekteyiz, hiçbir gerekçe gösterilmeden, KHK ile 8 arkadaşımız ihraç edildi. Baskı ve yıldırma politikalarına karşı sendikamız emek demokrasi ve barış mücadelesine sürdürecektir.” dedi.

Paksoy konuşmasını şöyle sürdürdü; “Bu gün eğitim gericileştiği, çağdaş normlardan uzak, sınav hedefli bir hal almıştır. Öğrencilerimize sunulan kantinde tost, sınıfta test. Yani eğitim tost-test ikilemine bürünmüştür. Okuyan ,düşünen ve üreten bireyler yetiştirmekten uzak bir hal almıştır. Sendikamız bilimsel, demokratik ve laik eğitim mücadelesini sürdürecektir.”

Bodrum-Eğitimsen-Temsilciliği-yürütme-kurulu-1Eğitimsen Bodrum Temsilciliği 14.Olağan Kongresinde yapılan seçim sonunda; Yürütme Kurulu üyeliklerine Ahmet Paksoy’un Baştemsilciliği’nde Seçil Akbaba,Betül Tosun,Yüksel Okyay ve Elif Tur seçildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.